Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tabletki anty a tycie

Polecane posty

Gość gość

czy to mozliwe ze juz po 3 tabletkach mam uczucie jakby we mnie zbierala sie woda ? i mam wieksza ochote na jedzenie ? przed tabletkami potrafiłam zjesc raz dziennie a od poniedziałku to bym po prostu wszystko pochłaniała. Możliwe to jest właśnie ze po 3 dniach juz mam uczucie ze jestem cięższa ?

Gość gość
up

Jeśli tabletki są źle dobrane to może to być powodem tycia!!Jeśli zauważysz jakieś objawy to poprostu poproś juz po pierwszym opakowaniu lekarza o zmiane aż wkońcu ustalisz te które są idealne dla Ciebie.A jeśli lekarz nie potrafi Ci w tym pomóc to go zmień:)

Gość gość
po co bierzesz to gowno? facet i tak nie doceni, ze sie trulas dla niego, za 5 lat zostawi dla innej, zobaczysz, nie warto sobie niszczyc zdrowia dla jakiegos debila, on by sie nie trul dla ciebie wierz mi

nie niemożliwe poza tym jedzenie raz dziennie jest chore prowadzi prosto do wrzodów żoładka za pare lat jeść trzeba co 2-3 godziny (czyli co najmniej co 3 godziny powinnaś zjeść cokolwiek, chociaz jakiś owoc czy warzywo)

Gość gość
to moze byc prawda . ja po cerrazette przytylam 20kg!!! rowniez tak jak ty non stop chcialo mi sie jesc caly czas mialam ochote na cos do jedzenia no i ta ciagla opuchlizna... koszmar. Kiedy dzis patrze na zdjecia z tamtego okresu to az mnie skreca. Mam nawet kurtke w ktorej bylam na chrzcie z moim synkiem ktora moge sie okrecic :O taka bylam duza. :P Teraz bym w zyciu sie nie zdecydowala na piguly , zadne!!!

Gość gość
własnie nie wiem czy to jest kwestia tego ze po prostu troche sie zaglodziłam i teraz mam napady jedzenia czy to juz przez tabsy... jak bede sie zle czula to odstawie je.

Gość gość
up

Gość gość
up