Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam_Psa

Co zrobic z kluciem w sercu

Polecane posty

Gość Mam_Psa

Moją dziewczynę od kilku dni mocno kłuje w sercu.. co z tym zrobić? Iść do lekarza? Martwię się o nią :x

Idzcie do lekarza nie wiem nad czym się tu zastanawiać!!Mnie jak kiedys tak kłuło poszłam, zrobili mi EKG i nic nie wyszło a kłucie samo przeszło!

Gość gość
Nad tym,ze sama widzisz samo przeszło

Gość gość
radziłabym się uspokoić

Gość gość
No tak spokój to najlepsze lekarstwo na kłucie serca

Gość gość
Mam to samo ! do tego pieczenie w klatce ! Wczoraj kupiłam neopersen i niby jakaś poprawa jest . Jak nie przejdzie jutro idę do lekarza

Gość gość
Nie potrzeba nifdzie chodzic,masz nad górna warga takie miejsce moze go ponaciskac troche i przejdzie

Gość gość
nie denerwuj dziewczyny to tego nie bedzie miala.

Gość gość
kto denerwuje dziewczyne???powiedz prosze!!!

Gość gość
dziewczyna sama może się zdenerwować. np. po maturze strasznie kuło mnie serce i nawet bałam się że coś mi się stanie

Gość gość
Bo kłucie serca to najczesciej nerwica

Gość gość
bóle kłujące w sercu występują raczej na tle nerwowym , gorzej gdyby to były bóle gniotące , uczucie dużego ciężaru promieniujące do szyi. ale jak coś kłuje to raczej jakiś ból spowodowany stresem. kup dziewczynie herbatkę z melisy 3-4zł i niech sobie pije co najmniej dwa razy dziennie , wszystko powinno się uspokoić.

Gość gość
08.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość No to my wiemy czym jest kłucie w sercu,pisałem wyzej,nie musisz sie powtarzac,jak juz jest cos napisane

Gość gość
A może niech zmierzy sobie ciśnienie krwi ?

Gość gość
pewnie od pigułek anty ją kłuje: "Jednak istnieje związek pomiędzy rozpoczęciem przyjmowania tabletek antykoncepcyjnych a pojawieniem się dolegliwości. Jednym z działań niepożądanych tabletek antykoncepcyjnych są powikłania zatorwo-zakrzepowe, do których zalicza się zatorowość płucna." a idiota, który zmusza dziewczynę do brania pigulek, udaje zmartwionego, jesteś żalosny koleś

Gość gość
Trafiłam do szpitala z objawami kłócia w sercu i pieczeniu promieniującym do lewego ramienia jak przy zawale i co ? Zrobione ekg badania krwi, wątrobowe, nerek, i morfologia i badania serca wszystko zdrowe okazało się a raczej potwierdzili mi refluks żołądkowy więc nie ma co bagatelizować objawy bo ja już myślałam, że to zawał , a okazało się to refluksem