Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilkaaaaaaaaaaa

Mam dużo czy mało ciuchow?

Polecane posty

Gość emilkaaaaaaaaaaa

Bo mój facet twierdzi ,że za dużo ,a ja ,że za mało no więc tak: bluzek takich codziennych -8 bluzek eleganckich- 4 (ale nie pracuje wiec rzadko je noszę) spodnie-7 żakietów-2 sukienek letnich- tylko z 1 zdatna bo te z tamtego roku się już sprały sukienek takich wyjściowych z 5 takich co się jeszcze nadają torebek kilka mam ,ale używam jednej z butami jest kiepsko bo mam tylko 2 pary szpilek, adidasy, 2pary trampek i 2 balerinek biustonoszy ok 6 majtek to nie wiem ile ,ale dużo :P I jak oceniacie, faktycznie mam za duzo ciuchow? mam 22 lata

Gość gość
Nie masz swojego zdania? Jak ktoś na kafe napisze że "masz normlanie" to użyjesz tego w dyskusji z facetem? Wiesz, dorosłość polega na tym że sama, świadomie wyznaczasz sobie normy. Słuchasz innych, jednak decydujesz sama. Samodzielnie.

Gość emilkaaaaaaaaaaa
a i jeszcze mam ze 3 krotsze spodniczki takie na lato i kilka krotkich spodenek ,ale to z tamtego roku bo w tym jeszcze nie kupowalam rzeczy na lato tylko na wiosne oprocz tego kurtki skorzane tylko 2 bluzy: 4

Gość gość
Za duzo to na pewno nie .Twoj facet pewnie chcialby zebys chodziła ciagle w jednym ...jesli tak mówi .

Gość emilkaaaaaaaaaaa
09:15- nie bardz taka mądra, no i co ,że sie pytam, to nie znaczy ,że nie mam wlasnego zdania tylko na forum chyba mozna...

Gość gość
A ja mam tylko jedne buty i sa dziurawe i dlatego zaklejam je super glutem i sie nie chwale.

Gość gość
tak normalnie, ani nie dużo ani nie mało

Gość Emilkaaaaaaa
a i jeszcze bluzek na impreze ze 3... tylko mało chodze po klubach wiec tylko tyle mam

Gość gość
Masz bardzo mało ciuchów, ale Jesteś młoda. Żakiety 2? Jezu, ja mam ze dwadzieścia. Butów, całą szafę.