Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podaj 3 erotyczne fakty o sobie

Polecane posty

Gość gość

albo opowiedz 3 historie ze swojego życia. Niech dwie będą zmyślone a jedna prawdziwa. My postaramy się zgadnąć które są zmyślone, która prawdziwa.

Gość gość
podam 6 bzykam glupie d**y bzykam glupie d**y bzykam glupie d**y bzykam glupie d**y bzykam glupie d**y bzykam glupie d**y

Gość gość
1. Ponieważ zarówno ja jak i moja narzeczona mamy swoje pierwsze razy dawno za sobą, i w seksie jesteśmy już dość doświadczeni, a bardzo mi zależało na takim przeżyciu z nią postanowiliśmy zacząć uprawiać pegging. W ten sposób mogliśmy przeżyć swój pierwszy raz wspólnie. Tyle, że trochę inaczej. To był jeden z najbardziej intymnych i wyjątkowych momentów w moim życiu. 2. Uprawiałem kiedyś seks z dwoma kobietami. Pewna dziewczyna uważała, że każdy facet powininen przeżyć taki seks chociaż raz, żeby potem nie fantazjować o tym. Więc kiedy mieliśmy być razem, zorganizowała mi taki trójkąt ze swoimi koleżankami. Właściwie wcale nie było to takie niesamowite, jak sobie można wyobrażać. 3. Któregoś razu - kiedy byłem jeszcze nastolatkiem wypiłem z matką ówczesnej dziewczyny litrową żubrówkę w jej urodziny. Ona strasznie się zrobiła. Zaprowadziłem ją do łóżka żeby odespała i zamierzałem się zmyć ale zamiast tego skończyłem z nią w łóżku. Nikt się nigdy nie dowiedział....

Gość umarłam rano
Druga historia brzmi dość wiarygodnie. Pozostałe dwie to Twoje niezrealizowane fantazje:P

Gość gość
Pudło. Zgaduj dalej.

Gość gość
Hmmmmm???dwie kobiety i bez szczególnych wrażeń i to wiarygodnie brzmi?

Gość gość
1. Byłam kiedyś ze swoim ówczesnym partnerem i inną parą na wakacjach. Wybraliśmy się na trudno dostępną plażę gdzie byliśmy tylko we czwórkę. Wypiliśmy po kilka piw. Kolega mocno rozluźniony rzucił hasło:"wymiana partnerów". Chwila ciszy, nikt nie oponował. Kochaliśmy się na plaży ja z kolegą a mój partner z koleżanką. 2. Miałam kiedyś chłopaka który chciał kochać się ze mną jedynie analnie(w dwie strony) Chociaż byłam z nim 7 miesięcy nie doszło między nami do "normalnego" seksu waginalnego. 3. Będąc we Włoszech na wakacjach poznałam bardzo przystojnego mężczyznę. Zerkaliśmy na siebie kilka dni, aż któregoś dnia podszedł do mnie, wziął za rękę i zabrał na spacer. Milczeliśmy, bo on nie mówił w żadnym znanym mi języku. Kolejnego dnia znów był spacer i pocałunki, potem spacer i seks i tak kilka dni z rzędu. Wiem tylko jak miał na imię i jak smakował. Kochaliśmy się kilka razy, ale nigdy nie rozmawialiśmy.

Gość umarłam rano
Jeśli nie historia nr 2, to stawiam na to, że nr 1. 3 brzmi mało wiarygodnie. Raczej jak fantazja nastolatka.

Gość gość
w moich historiach pierwsza jest prawdziwa. Zaskakujące, że bardziej wiarygodna wydała się wam zdrada niż seks z partnerką. Co do powyższych stawiam na seks analny.

Gość gość
Właściwe wszystkie mogłyby być prawdziwe lub nie. Założyłam, że 1 i 3 to niespełnione fantazje. Nie, historia analna jest zmyślona.

Gość gość
co do fałszywych historii we wszystkich jest ziarno prawdy. W drugiej odmówiłem. Stwierdziłem że jak dziewczyna zaczyna związek od założenia że ją zdradzę jeśli nie przeżyję trójkąta to chyba coś jest nie tak. Poza tym nikt mi nie musi organizowac seksu. W trzeciej historii udało mi się wyjść po położeniu do łóżka bo przyszła jej koleżanka. Później się ekscytowała, że mało brakowało...

Gość gość
To w takim razie pierwsza? o wymianie?

Gość gość
Nie. Prawdziwa jest historia nr 3. Zaraz odezwą się głosy: tak to jest z Polkami na wakacjach:D. Ona nawet ma pewien ciąg dalszy, równie romantyczny i mdły.

Gość gość
strasznie romantyczne. Fajna historia.

Gość gość
jaki byl koniec historii?

Gość gość
To było dawno temu...Chyba 6 dni z rzędu tak spacerowaliśmy. Ostatniego dnia zabrał mnie samochodem żeby pokazać mi miasto, woził mnie i milczeliśmy oczywiście:D Pokazywał mi tylko strategiczne miejsca ręką:D Zostawiłam u niego w samochodzie klucze od domu osoby której byłam gościem. A że zwykle z tą osobą odwiedzałam plażę, to chłopak znał ją z widzenia. Jeździł na tą plażę jeszcze tydzień po moim wyjeździe, oddał klucze właścicielce i wziął od niej mój nr tel. Dzwonił i łamaną polszczyzną wyznawał mi miłość:D Już, koniec. Można rzygać:D

Gość gość
fajna wakacyjna przygoda

Gość gość
1. Mialam kiedys faceta, jakos w wiku 18 lat ktory uwielbial seks analny i rozne zboczenia m.in. jak wkladalam mu palec w tylek. Jak sobie teraz o tym pomysle to smiac mi sie chce ze takie rzeczy robilam. 2. Pracowalam z dwoma mezczynami ktorzy sie przyjaznili. Jeden sie we mnie zakochal i spotykalismy sie, za to z drugim spalam kilka razy. Z obydwoma mam swietny kontakt do dzis i spotykamy sie na piwko. Obydwa fakty sa prawdziwe.

Gość gość
Zg****ilem analnie pijana kolezanke. I jestem z tego dumny. A ona malo co pamieta. LOL.

Gość gość
Analfabeci! Wątek jest o zagadkach. 3 historie, tylko jedna prawdziwa. My zgadujemy! ludzie juz czytać nie umiecie? psujecie wątek.

Gość gość
1 pieprzyło mnie 10 chłopa po sobie 2 daję psu do lizania cipke 3 sex tel to norma ..ale z nieznajomym .

Gość gość
1. kochałam się z facetem poznanym na necie na parkingu pod salą w której trwała impreza, oparłam się tylko o samochód a on mnie brał od tyłu. 2. O******ęłam swojemu koledze z firmy w kiblu 3. Wysłałam facetowi zdjęcie mojej cipki, a on mnie potem przeleciał w lesie

Gość gość
I co? żadnych historii prawdziwych nikt nie ma.

Gość gość
Ale moje są prawdziwe...

Gość gość
tez stawiam na 2,

Gość gość
opowiem wam trzy historie... -Zamarzyłem kiedyś o trójkąciku głośno, po tygodniu moja dziewczyna mi to zorganizowała ze swoją koleżanką... -Dziewczyna kazała mi bzyknąc swoją koleżankę z jej chłopakiem ówczesnym -Wzięliśmy kiedyś po esce (taka tabletka od... bulu głowy) ;) obudziłem się bzykając z naszym kolegą (partnerem trókącikowym), w momencie jak poczułem, ze mam coś...

Gość gość
3 ?

Gość gość
up