Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

14 miesięcy i nie macha na pożegnanie ... DLACZEGO ???????

Polecane posty

Gość gość

nie macha rączką i nie wskazuje palcem chociaż często pokazuje mu jak to się robi jak myślicie czy to normalne ? oprócz tego wszystko z nim jest ok mówi mama , tata, baba, daj , idę wykonuje proste polecenia typu włóż misia do wózeczka , załóż babci buty itd ...tańczy do muzyki , podskakuje jak ja podskakuje .....

Gość gość
uppppppppp

Gość gość
hahahahahaha :D :D :D

Gość gość
może nie lubi tej osoby to i jej nie macha?

Gość gość
twoje dziecko widac jest niezalezne;-) nie martw sie kazde dziecko ma swoj czas:-)

Gość gość
Mysle,ze to normalne:) moj macha ale palcem nie ma ochoty wskazywac:P chociaz wczoraj jak tata sie spytal ,gdzie jest pani to pokazal:P ale moze to zbieg okolicznosci? Kto wie:P zeby bylo smiesznie to pokazywal jakis czas temu a teraz mu sie nie chce chyba. Moj nie mowi daj.tylko mama,dadi(tata),baba,dziadzia,kicia. Teraz to nawet nie chce sluchac za bardzo polecen,tylko zajety caly czas czyms,czasami z laska rzuc***ilke jak go prosze. Czasami mam wrazenie,ze sie uwstecznil:P

moje dziecko robi tylko to na co ma chęć nigdy to o co go poproszę :) jak miał ok 8 miesięcy robił brawo, papa, pokazywał jaki jest duży a teraz bue robi nic i co go poproszę. Patrzy tylko na mnie z miną daj mi spokój zajęty jestem :p jak on ma ochotę to pomacha. Wskazuje palcem ale nie wtedy jak mu mówię by coś pokazał tylko wtedy jak chce bym mu coś podała albo pokazuje gdzie chce iść.

Gość gość
'ZAŁOŻ BABCI BUTY' hahahahhaahhahaha dobre

Gość gość
co to za żenada, że zmuszasz dziecko do zakładania butów babci na śmierdzące stopy xdd

Gość gość
Malinowa mama,dokladnie moj tak samo,dlatego mam wrazenie,ze sie uwstecznil. Moge 20 razy prosic,by cos zrobil a on udaje,ze nie slyszy. Ale jak powiem cos co go zainteresuje,nawet cicho to juz jest obok i to chce. Po prostu ignoruje jak nie ma checi czegos zrobic. A co do machania,to moj macha na przywitanie;) jakby chcial powiedziec,ok juz sobie idzcie;)

Gość Bluue
a szczepilaś na mmr?