Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawelpp

dlaczego dojrzale lubia mlodszych

Polecane posty

Gość gość
Na pewno się nie wstydzą. Tylko są Panie i " paniusie". Panie mające więcej oleju w głowie niż "paniusie"

Gość gość
fajny temat :)

Gość gość
Ja jakos nie widze, zeby sie w realu Ci mlodzi tak rzucali na starsze. Moze to oni sie wstydza?

Gość gość
Ja ostatnio mam istne oblężenie takich młodych facetów. Mam 40 lat a piszą do mnie na gg sami 25,26-latkowie. Czy to jaka moda?

Gość gość
Nie wiem ale gdyby mnie zagadnal na ulicy jakis smakowity, to bym sie zastanawiala. Niestety konczy sie na zerkaniu, a mnie jeszcze nie przypililo tak, zebym sie prosic miala:D

Gość gość
też zawsze wolałam młodszych facetów, maja więcej życia w sobie i jeszcze nie zdziadzieli. Niezobowiązujący związek owszem ale tak na życie ?/ wydaje mi się, że nie bardzo jest to społecznie akceptowalne i jednak nie przetrwa próby czasu. Troszkę to smutne bo był taki jeden 10 lat młodszy ale cóż... odpuściłam sobie

Gość gość
Odpuściłaś, bo czułaś presję "społecznej akceptowalności"? Wybacz, ale moim zdaniem to chyba znaczy, że Ci nie zależało :(

Gość gość
ja mam 23 lata i podaobaja mi sei dojrzałe kobiety po 40

Gość gość
Nie chodzi o społeczną akceptację, tylko o różnice w światopoglądzie, doświadczenia, cele. Nie ma opcji stworzenia związku 20 latka z 30 latka np. Chyba, że ona jest wyjątkowo infantylna.

Gość gość
a jak oboje tego chca to chyba nic nie masz przeciwko temu

infantylna :D .. teraz dopiero mnie ubawilas/es .. a niby dlaczego 30latka ma byc infantylna?

Gość gość
Bo przecież 30 latki nie bywają infantylne:D Polecam przeczytanie ze zrozumieniem mojego postu raz jeszcze frido.

Pewnie próbują nadrobić stracony czas jaki spędziły z mężczyzną starszym lub w swoim wieku. Chcą się poczuć znowu młode i szaleć jak ich młodsi partnerzy

Gość frida6
no tak :D ..oto skutki szybkiego i nieuwaznego czytania z doskoku :D .. masz racje. no kurcze... pokaralo mnie za to :O .. znowu poczta berdyczowska :D xxx 30 lat i czuja sie staro? :D .. to jakis dowcip?

Gość gość
:) Jakie "staro"? :D 30 latka to kobieta w kwiecie wieku. Taki młodziak to dla niej po prostu smaczny kąsek i tyle.

znowu cos opatrznie zrozumialam? :O a to: "Pewnie próbują nadrobić stracony czas jaki spędziły z mężczyzną starszym lub w swoim wieku. Chcą się poczuć znowu młode i szaleć jak ich młodsi partnerzy " jak nalezy rozumiec? lece.. do potem 🖐️

Gość gość
Przypominam, że to jest topik o dojrzałych kobietach które lubią młodych chłopców, a nie o trzydziestolatkach!

Gość gość
to nie do końca było spowodowane " społeczną akceptowalnością" zależało mi owszem ale ja 32 lata on 22 lata. To nie ja jestem infantylna tylko on dojrzały. Poleciałam właściwie na jego inteligencję i cięta ripostę :). Fajne chwile spędziliśmy razem, dużo rozmów ale nie chciałam żeby to wyszło poza sferę przyjaźni. arę razy (z jego strony) zdążyło nam się hmmm chwila zapomnienia (bez seksu!) ale bałam sie zaangażowac bardziej zwlaszcza emocjonalnie bo jesteśmy oboje na innym etapie życia

Gość gość
za duzo gosci,stad nieporozumienie:D Ja też się oburzyłam przecież;) Gosciu od związku z młodszym: o tym właśnie pisałam. O różnicach nie do pogodzenia na dłuższą metę. Co do tematu. Nie jest tak, ze te starsze jakoś specjalnie lubują się w chłopcach, chociaż oni lubią tak myśleć:D Zawsze to jakaś odmiana, niewyzycie i niezwykły entuzjazm. Miła odskocznia i tyle.

Gość gość
Mam 41,wyglądam na 30,jak idę z corka to myślą ze to siostra ona ma 16 a wygląda 19,a jak powie mamo to sie w tramwaju oglądają.Mam taka prace że spotykam dużo ludzi codziennie i czesto mam propozycje od mlodszych facetow 26-35,i zastanawiam sie nie raz o co tu chodzi,czy to jakas moda,czy parcie na seks.

Gość gość
parcie tez, ale kobiety w Twoim wieku tak jak dla mnie sa piekne, seksowne super

Gość gość
A może mnie któryś uświadomić dlaczego tej wielkiej fascynacji nie ujawniacie?:D

Gość gość
nie rozumiem powiedz konkretnie o tej fascynacji

Gość gość
mnie fascynuja dojrzale kobiety sa pelne wdzieku, nie maja zachamowan wiedza czego chca i o to chodzi

Gość gość
Następny dureń "zahamowań" pisze przez CH i pewnie zaraz się zacznie usprawiedliwiać tym że pisze ze smartfona :O

Gość gość
Ja się przy mojej kobiecie rozwijam, nie odczuwam tej różnicy wieku. To czego dokonałem w swim myśleniu przez ostatni rok bycia z nią nie udalo mi się dokonać przez 30 lat mojego zycia. Jest piękną kobietą i wiem że taką pozostanie nawet jak skończy 50 lat. To nie seks ani zauroczenie to fascynacja. Niektórzy powiedzą że matki szukam i tu się mylą, to dzięki niej własnie wydoroślałem, dzięki niej potrafię przejąc pełną odpowiedzialność za własne życie. Jest wyjątkowa, strata takiej kobiety byłaby niewybaczalnym błedem:) Jak się jej oświadczyć, boję się że powie nie :( Ona ma 41 lat jest po przejściach, ja też się rozwiodłem.