Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez mama_12

Pytanie do mam niemowlakow UK

Polecane posty

Gość tez mama_12

Mozecie mi powiedziec jakie kremy przeciwsloneczne uzywacie dla swoich dzieci. Szukam czegos dla 3mies synka, z filtrami UV i chetnie posluchalabym Waszych opinii.

Gość gość
nagle zadna nie posiada niemowlecia,hahahaa takie baby boom w uk przeciez bylo.. :D

Gość gość
z filtrem uzywalam jak bylo lato - ale mialam z polski bo tutaj powiem szczerze nic nie znalazlam - same kremy nawilzajace ale bez filtrow. Teraz nie smaruj dziecka filtrami (nie ma przeciez slonca) no chyba ze u Ciebie jest bo u mnie w Szkocji nie.... niech lapie troche naturanlenj witaminy D

Gość gość
jak to nie ma kremow dla dzieci? oczywiscie ze sa! z filtrem UV30, moze to nie jest totalny bloker ale wystarcza spokojnie.

Gość tez mama_12
no u mnie troszke slonca ostatnio bylo- mieszkam w kent. W sumie zadne upaly ale mojemu synkowi troche sie buzka opalila. Wiadomo ze nie bede smarowala kremem przy 15stopniach ale szukam tak na przyszlosc(miejmy nadzieje ze jakies lato bedzie :) i chcialam sie poradzic bo tez jakos nic mi w oko nie wpadlo.

Gość gość
zanim tam slonce zapiecze to juz ci niemowlak wydorosleje

Gość gość
zle napisalam - oczywiscie ze sa kremy do opalania z filtrem ale mi chodzilo o takie normalne nawilzajace do stosowania na co dzien. Ale rzeczywiscie jak bylo slonce to sparowalam dziecko od razu rano kremem z filtrem - Garnier dla dzieci. Gorzej bylo z kremem na wiatr i mrozy bo takich to juz w ogole tu nie znalazlam - wszystkie maja lekka konsystencje a takie kremy na mrozy powoduja ze skora u dziecka strasznie sie wysusza,

Gość a nasz polski
bambino? sprawdz, moze masz w polskim sklepie w swojej miejscowosci, albo bepanthen, ale wersja w plastikowej tubce,( nie ten od smarowania pupy) jest lekki i chyba ma filtr, chociaz nie mam pewnosci, jest w Asdzie

Gość ex_debill_zaryczy_soon
ciekawe kto zgłasza moje posty do moderacji - wielbicielka wróciła?