Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z Was miał oryginalne conversy?

Polecane posty

Gość gość

Chcę sobie kupić, a nigdy nie miałam. Ostatni raz nosiłam trampki w podstawówce- oczywiście niemarkowe. Mam więc pytanie czy conversy też tak śmierdzą gumą i szybko się łachmanią czy rzeczywiście jest to inna klasa? Nie chciałabym kupić i tracić kasy za wysyłkę i odsyłkę jak się okaże, że to capi identycznie jak trampki z bazaru..

Gość gość
Nie Smiersza i nie lachmania się , tylko je zaimpregnuj czymś żeby brud nie wnikal. Spokojnie pochodzisz dwa sezony

Gość monitor69
syf

Gość gość
Serio, nie czujesz gumy? Bo już się nacięłam na oryginalne Melissy i zapach tego niby "plastik-fantastic" perfumowanego tworzywa doprowadzał mnie do szału- np jak siedziałam w samochodzie, to czułam tylko tę aromatyzowaną gumę i mnie to wnerwiało. Boję się, że znowu stracę na swoich wymysłach:D

Jeśli chcesz się w nich pokazywać - bierz, jeśli chcesz je eksploatować - pomyśl o adidasach.

Gość gość
Nie maialam mellis ale mój facet ma conversy i siedzi w nich w pracy8 godzin i nawet nie j***e, a to juz cos u faceta

Gość gość
Chcę w nich się "pokazywać", do sportu mam dwie pary butów- do biegania i na siłkę i tylko w tych celach ich używam.

Gość hju
Przestań Deklu - rady ciotki Klotki.

Gość gość
A co wzmacnia? Siedzenie na kanapie?

Gość gość
To co? Wszyscy zadowoleni ze swoich conversów? Może napiszę do Kuby W, bo on zawsze nosi:D Ktoś jeszcze ma opinię?

Szybki marsz. Jeśli wykonujesz regularne oddechy przez usta i nos (nie zwracając uwagi na spojrzenia przechodniów ;) ), to pozwala zachować formę i jest korzystniejsze dla mięśnia sercowego.

Gość hju
Pierdzielisz jak reklama telewizyjna. Masz jakąś misję do spełnienie?

Gość gość
Moje nosze trzeci rok (nie cały czas), nigdy nie smierdzialy gumą. Są zbyt trwałe, mam już ochotę je wymienić, ale nadal są w idealnym stanie.

Drapać się po du​pie, kozy lassem chwytać, srać na mendy głupie, o drogę nie pytać. ;)

Gość gość
ludzie nie maja mozgow. Jeszcze z 5-6 lat temu w tramkach chodzila tylko biedota, no ale teraz to super modne i wszyscy kupuja jakies chinskie badziewie ze znaczkiem

padłom właśnie na serce 😍 to od biegania w niemarkowym obuwiu

Gość gość
Conversy chyba zawsze były modne. Ja chciałam je mieć już w latach 90-tych, ale wtedy nie miałam takiej kasy na głupie trampki; później zmieniłam styl na bardziej kobiecy, nie latam w sportowych butach na co dzień, tylko do klubu, a teraz znowu mi się przypomniało i myślę, że by się przydały do luźnych weekendowych stylizacji.. Ale chyba najpierw obwącham jak będę miała czas pojechać do CH