Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dwa tygodnie spoznia mi sie okres a testy pokazuja brak ciazy

Polecane posty

Gość gość

robilam juz 3 testy roznych firm: amil, bobotest plytkowy i bobotest strumieniowy robilam tez pretest kazdy pokazal jedna kreske, nawet nie wyrzucalam ich bo myslalam ze po godzinie pokaze sie jakis cien cienia itp. ale ciazy wg testow brak, a okres mialam zawsze regularnie co 30-35dni noi teraz prawie 50dc i okresu brak, nigdy tak nie mialam.... dwa miesiace temu bylam u ginekologa i nie mam zadnych chorob, brak nadzerki, brak polipow miesniakow i cyst torbieli itp. badania hormonalne tez są bdb(mialam robione doslownie na wszystko) noi co dalej??? moze wziasc luteine na wywolanie okresu>>?? a jesli by byla ciaza to ta luteina by spowodowala poronienie czy poprotu luteina by wtedy nie zadzialala i podtrzymala ciaze i okresu by nadal bylo brak?? ja chce zajsc w ciaze, nigdy tak mi sie nie dzialo

Gość gość
nie miałas nic 2 miesiące temu, a teraz jak widać, masz zaburzenia hormonalne

Gość gość
Dziwne ze tak nagle moglyby soe zrobic zaburzenia hormonalne? Jestesmy obecnie za granica i mam zapas luteiny Mysle by moze ja brac na wywolanie okresu? Hmmm Ale jak ja brac tzn ile dni?

Gość DomikaHa
Uważam, że bardzo źle robisz nie konsultując tak istotnych kwestii z lekarzem. Nie rozumiem takiego działania kompletnie. Dziecko to poważna decyzja a Ty zachowujesz się bardzo niepoważnie pytając nas ile co masz brać! Ja mam swojego od lat i zawsze z nim wszystko konsultuję, jeśli chcesz mogę podać Ci namiary http://www.lekarze-kolber.pl/gabinet-ginekologiczny.php

Gość gość
Jestem podobnego zdania. Najlepiej zrobisz jeśli pójdziesz do lekarza. Ja chodzę do tej pani doktor http://gabinetginekologicznybialystok.pl/ i jestem zadowolona. Idz do niej, a odpowie na wszystkie twoje pytania i powie czemu miesiączka ci się spóźnia.