Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Suknia slubna ta sama co kuzynka miala

Polecane posty

Gość gość

Hejka kikla lat temu bylam na weselu u mojej kuzynki i bardzo mi sie spodobala jej suknia slubna i od tego czadu postanowilam ze tez sobie taka uszyje i dotrzymalam slowa suknia juz sie szyje oczywiscie kuzynka nie bedzie miala zielinego pojecia ze sobie uszylam taka dokladnie taka sama jak ona miala na swoim slubie bo jej nie zaprosilam bo sie z nia pokłóciłam ooooo bede w niej wygladac olsniewajaco prawda oczywiscie nie pokarze wam jej bo jeszcze ktorwjs z was sie spodoba i co bedzie a ona jest zarezerwowana tylko dla mnie ;-)

Gość gość
ale jesteś p******* :D

Gość gość
Ale wstyd przed gośćmi jeśli się zorientują, że odgapiłaś sukienkę od kuzynki

Gość gość
Nieeee nikt sie nie zczai poniewaz kuzynka miala wesele jakies 10 lat temu wiec nie sadze zeby goscie sie zczaili kto by pamietam jaka ktos mial suknie slubns 10 lat temu po 2 to jak juz wczesniej wspomnialam to kuzynki nie zapraszam wiec nie bedzie widziala jaka bede miala suknie slubna po 3 zapraszam tylko najbluzsza powtarzam najbluzsza rodxine czyli chrzestnych dzieci chrzrstnych z zonami lib mezami oraz ich dziecmi oraz rodzicow rodzenstwo z mezem i dziecmi takze tylko oni beda a ta rodzina ktora byl u kuzynki na weselu to nie bedzie nikt zaproszony to z kad beda wiedziec ze wyszlam za maz itd itd wiec nikt sie nie zczai o ta suknie wiec sie nie srajcie a poza tym to kto mi zabroni uszyc suknie slubna to cojak jest suknia w necie to nie moge sb jej uszyc bo akurat modelka jyz ja ma i wszyscy ja widzieli albo akurst jakas pani mloda sobie ja zamowila i juz nie moge jej miec no prosze was bez jaj w dzisiejszych czasach wszystko mozna wiec nikt mi nie zabroni usztc sukni takiej jaka mi sie podoba

Gość gość
w czasie deszczu dzieci się nudzą...

Gość gość
eeee.... prowo? A styl wypowiedzi, brak interpunkcji i składnia taka, że głowa boli przypomina mi taką jedną, co tu już była na forum i zakładała mnóstwo bzdurnych tematów... I w sumie taki temat też byłby w jej stylu :P

Gość gość
Oj tam wy nie macie co robic tylko siedzieć po nocach i innym p i z d y obrabiac k******************* m a c a swoja droga skoro ta suknia jej sie tak spodobala to pewnie musiala byc przesliczna i niech sobie ją uszyje co jej szkodzi i kto zabroni

Gość gość
Eee siostra ja tez sobie uszylam taka sama suknie slubna co kuzynka miala na swoje wesele :-)