Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milena__

Potrzebuję wsparcia:)

Polecane posty

Gość Milena__

Cześć dziewczyny:) Jestem tu nowa więc zakładam nowy wątek... Potrzebuje wsparcia z waszej strony:) Staram się z narzeczonym o dzidziusia już od trzech miesięcy, ostatnio miałam bardzo dużo stresów i niestety się nie udawało aż do tej pory (przynajmniej tak myślę). Dlatego zwracam się do was z pytaniem co o tym sądzicie:) A więc tak powinnam dostać okres dwa dni temu a tu zamiast tego dostałam biały śluz który w niewielkich ilościach ale się cały czas utrzymuje, ponadto moje piersi są strasznie obolałe (jeszcze nigdy tak nie miałam) i do tego brodawki są powiększone i takie jakby napuchnięte. Na piersiach są widoczne żyłki. Ogólnie czuje się tak jakby się udało , mam takie przeczucie no i moje ciało wysyła również takie znaki:) Biorę kwas foliowy na wszelki wypadek już od jakiegoś czasu. Kupiłam również test ciążowy ale nie mam odwagi go zrobić, boję się że może jeszcze za wcześniej i test wyjdzie negatywnie, nie chcę się rozczarować... I właśnie dlatego chyba potrzebuję rozmowy i wsparcia z innymi doświadczonymi Paniami :) Wiem, że lekarzami nie jesteście ale przecież doradzić i wypowiedzieć się możecie a ja przynajmniej się troszkę uspokoję bo ciągle o tym myślę:)

Gość Milena__
Nikt się nie wypowie?:( Powiedzcie jak to było u was?:)

Gość gość
proponuje najpierw slub,a potem dziecko....

Gość gość
a masz okres regularny?

Gość gość
Każdy ma inne zdanie na temat ślubu... My się bardzo kochamy i żyjemy ze sobą jak małzeństwo tylko bez papierka a każdy doskonale wie, że z takim papierkiem wiążą się okropne jdnorazowe koszty więc myśle, że na ten temat nie powinno być żadnych pouczeń oczywiście z całym szacunkiem:) A co do tej sytuacji już wszystko wiem- jestm w ciąży wieczorem zrobiłam test:)

Gość gość
Milena właśnie ja tez czekam na fasolkę dziś minął termin @, póki co nie mam okresu i ogromna nadzieja jest. Strasznie się cieszę że ci się udało teraz odpoczywaj niczym się nie przejmuj. Idę na betę w następnym tyg nie robię testu:) Co do ślubu, śmieszą mnie takie komentarz, bierz ślub będziesz wielka, jak z reklamy. Bo inaczej to nie wiem chyba trędowatą się staniesz. Mam chłopaka, poznaliśmy się jako nastolatkowie, a już jesteśmy ze sobą 12 lat i ślubu nie planuje bo i po co. Dziś to takie proste wezmę ślub, zaraz rozwód, już nie te czasy że ślub bardziej trzyma ludzi przy sobie. Poza tym co to kogo obchodzi, taki ciemnogród. To będzie moja pierwsza ciąża mam nadzieje że będzie :)

Gość Milena__
Trzymam kciuki!:) Oby Tobie również się udało:) Dziękuje za wsparcie, cieszę się, że nie jestem sama co do podejścia o ślubie:) My chcemy pierw uzbierać sobie jakiś fundusz by jak najwięcej kosztów pokryć samemu a mądrzy są ci co mają bogatych rodziców i srawa pieniażków ich nie interesuje bo pokrywają wszelkie koszty rodzice...