Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj jakiś biedny mężczyzna siedział i płakał Centrum miasta a nikt do niego

Polecane posty

Gość gość

nie podszedł. To był mężczyzna około 50tki. Chyba miał jakieś lekkie upośledzenie. Centrum miasta, wszędzie ludzie a każdy udaje, że go nie widzi. Podeszłam do niego i spróbowałam zacząc rozmowę czy moze mu mogę jakos pomóc. Był przerażony, wyjąkał, że się zgubił i zaczął jeszcze bardziej płakac. Nie wiedziałam co robic więc zaprowadziłam go po uprzedzeniu na komisariat policji, tam się nim zajęli. Kurcze, ale jak można byc takim bezdusznym zeby minac placzacego człowieka i nie zainteresowac się co się stało!

Gość gość
Okropne, ja tez bym zaraz podeszła, ludzie to swinie

Gość gość
W jakim miescie?

Gość gość
Trójmiasto.

Okropne chyba się popłaczę, każdy kto przyjął odpowiednią dawkę cierpienia, wie, że w życiu różnie bywa i trzeba iść do przodu, a czy słabszych zostawiać to sprawa każdego z osobna, byle mi dzieci nie krzywdzić i nie tknąć bo ZABIJE !!! i rodzina ważna !!!

Gość gość
Che Sasha niezle zacofana jesteś. Tylko bachory i mezus. Typowa Polka

Gość gość
To typowy z ciebie knurr polski

Gość gość
Sasha to jesteś mężczyzną czy kobietą? Niemniej naprawdę jestem zszokowana jeśli tak myslisz serio:(

W twoich ustach mogę być kim tylko zapragniesz, to jednak nie zmieni tego kim jestem lwie, ah te kobiety, boginie piękności i jak tu się gniewać :classic_cool:

Gość mariankaaaaa
Oj Sasha, daj spokój! Uznajmy, że to był tylko głupi żart z Twojej strony i zapomnimy po sprawie oki? :)

Gość gość
masz rację,bezduszność wokół, kiedys starsza pani zaczekała na mnie pod sklepem i poprosiła żeby ja zaprowadzic do domu dziwne,znała nazwiska sąsiadów a zapomniala adres dzięki temu zaprowadziłam ja do jednego z nich,//znam tych ludzi/rozpoznali ją,ma demencję ,po prostu jakiś cud

Nie, to jest prawda moja z serca płynąca, chcesz to się szokuj, lecz to ty jesteś w szoku nie ja. Więc jeśli to dla kogoś jest problemem to czyim, bo moim na pewno nie, mam gdzieś twoją oponie lecz widzę, że moja nieźle cię połaskotała po ego :classic_cool: hehehe

Gość gość
bo w zyciu najlepiej maja ci, ktorzy maja serce z kamienia. Jak masz miekkie serce to musisz miec twarda D... Najlepiej byc egoista, rodzina najwazniejsza, obcy niech sobie sami radza.

Nie prawda, nie ma sztywnych zasad, jak się o parę obijesz to to zrozumiesz, zamiast iść za stadem i za innymi, inspiruj się nimi lecz to ty wyznaczaj lub stwórz nową drogę którą inni NIE będą podążać (lecz mogą ich sprawa) acz będą się nią inspirować by stworzyć własną ! :classic_cool: wohoooo

wpiszcie Sabaton - Masters of the World na yt, jak słaby z ang. to z napisami :classic_cool:

Gość gość
to był Barłoś ale on troche młodszy, nie przesadzaj

Gość gość
Jasne, to barłoś :)

ej sztywniaki, lecz nie fizyczne a duchowe, są ludzie w wieku 20 lat co by ciągle spali i wszystko ich boli bo duchowo mają 70 a są tacy co fizycznie mają 70 a ciągle mają werwę bo duchowo mają 20 :classic_cool: sztywniaki i tak nie pojmą póki myśleć nie zaczną !!

wiecie co jest najlepsze, że nie było by żadnej gadce o barłosiu który wchodzi Nox w życie gdybyście nie wierzyły, że mnie to ruszy, lecz ja nie muszę się przed nikim tłumaczyć i wcale nie musi nie mnie to ruszać, dziwne ? to przemyśl, może załapiesz :classic_cool:

Gość gość
tak, to Barłoś, on tak ma