Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Z tych normalnych

A to mój ideał dziewczyny. Ciekawe czy są tu takie.

Polecane posty

No niby wymagania żadne, ale nigdy nie jest tak, że można ominąć stres.

Gość gość
Z wami facetami nigdy nie wiadomo. Może faktycznie jesteś normalny, wiec tymbardziej dziewczyny nie znajdziesz

Gość Z tych normalnych
gość Możesz sobie woleć grubszego. Ja tam nie przytyję tak czy siak. Chcę być szczupły bo tak jest wygodniej. Człowiek jest bardziej na chodzie, jest zdrowszy a po latach zamiast siedzieć i gnić przed TV ( ulubiona rozrywka grubych facetów ) będę wolał z wnukami pobrykać. Niech zgadnę - sama masz parę kg za dużo :P

Gość gość
Ja wole jednak zakola niż grubasa bo grubasy sa zboczeni seksualnie

Gość Z tych normalnych
Moorland Całkiem nie da się go ominąć bo bez żadnego stresu to człowiek byłby wiecznym dzieckiem. Chodzi mi poprostu o to, żeby nie utrudniać sobie życia na własne życzenie. Ma ktoś lepiej od Ciebie to zamiast kopać pod nim dołki , gryźć paznokcie bo przecież ja też tak muszę mieć albo wkurzać się na cały świat przez to ... lepiej chyba samemu pomyśleć co można poprawić i popracować nad tym na spokojnie. Niedawno dowiedziałem się że mój kumpel został zwolniony tuż po tym jak dostał awans w pracy. Szczekał, chwalił się wszystkim że on brygadzista wielki :D 200 zł podwyżki dostał a myślał, że świat zbawił.

Z jednej strony masz rację, a z drugiej wyśmiewasz gust gości i od razu zakładasz, że ma parę kilo za dużo (sorry, razi mnie to strasznie).

Gość gościówka 2777
Możesz opowiedzieć więcej o sobie, czym się zajmujesz na co dzień, jakie masz hobby?

Gość gość
To ona zaczeła. Lepiej mi powiedz gdzie można znaleźć takiego normalnego faceta z którym zawsze można pogadac, nie czepia się, nie zrzedzi

Gość Z tych normalnych
Lecę bo nie tak wyobrażałem sobie tą rozmowę. Temat dyskusji miał zwabić osoby, które myślą podobnie i wyniknie fajna rozmowa a wyszło tak jak zawsze. Zjeść go bo jest sam. Z każdej strony ponadgryzać. Lepiej wam od tego nie będzie. U mnie w pracy też taki jeden jest. Tylko by błędy drugiemu wytykał. Wielki najmądrzejszy. Ma 50 lat i sądzi że każdy ma tyle samo i tak samo myśli jak on. Tego że sam w młodości przechlał pieniądze to nie widzi. Ty zgub 5 zł i zrobi z ciebie ofermę życiową. Inna taka baba, też starsza to samo. Dobranoc.

Gość Z tych normalnych
Ja się czepiam że ma parę kg za dużo ??? To chyba Ona uznała że facet z zakolami odpada. Skoro ona krytykuje coś co ma związek TYLKO z genetyką to ja chyba tym bardziej mam prawo przyczepić się do zwykłego NIEDBALSTWA o siebie.

no i po co dajesz się prowokować? Ignoruj i można pogadać na temat, np. o tych wypadach pod namiot.

Gość Kejt90
Hej , no tacy są tu ludzie , Ty piszesz o swoim problemie chcesz , aby Ci doradzili , a oni byle Cie zjechac wyśmiac i tyle... w dzisiejszych czasach naprawde ciezko spotkac takich ludzi normalnych... teraz kazdy z zazdrosci by Ci oczy wygryzł , dokopał ... co za świat ;/

Gość gość
Tacy oni sa ,ci normalni. Kumpel z piwkiem przyszedł zapewne wiec olal nas ciepłym moczem.

Gość gość
Wiesz , niektóre kobiety nie maja tali bo się takie urodziły, wcale nie muszą być grube.

Gość gość
Ale pajac

Gość gość
C***a

Gość Kejt90
stwierdzam , ze nie ma sensu wchodzic na zadne fora . kazdy na kazdego jedzie jak pies... ludzie ogarnijcie sie... ;/ tu nie mozna normalnie pogadac

Gość gdybys spotkal taka
to szybko by ci sie znudzila. Wiem niestety co mowie. Na poczatku bylam taaaaakim idealem dla mojego bylego a pozniej juz nie... Och, przepraszam, dalej bylam idealem jak mnie rzucal. Po prostu byc ze mna nie potrafil...

Gość Z tych normalnych
Gdybym ignorował to nie miał bym z kim gadać i temat by już poszedł w zapomnienie. Jak widać ... każdy albo odrazu chce się wyjadzić albo wypytać tylko o wszystko a samemu o sobie słowa nie powie. Dopiero gdy ja się rozpiszę na 10 stron i stwierdzi że mogę się nadać to dopiero powie skąd jest o ile zapytam :D Kejt90 To jest dobre pytanie ... czy to z zazdrości czy z czegoś innego ? Bo naprawdę nie potrafię pojąć po co ludzie tacy są ? Każdy z nas chce mieć dobry kontakt z ludźmi, mieć przyjaciół, fajnych znajomych itd ... a mimo to każdy musi się kłucić. Jak jeden drugiemu dokopie to dsopiero wtedy czuje się dowartościowany lub lepszy od innych. Są inne sposoby na to !!! Ja uprawiam sport. Gdy widzę, że nie mam tego obleśnego mięśnia piwnego jak inni albo zwiotczałych mięśni to odrazu czuję się lepiej. Nie to żę gardzę tymi piwoszami lub nierobami ale tak poprostu wtedy sam się bardziej doceniam za to. Praca uszlachetnia. Żeby otrzymać nagrodę trzeba sobie na to zapracować. Nie mam takiej pracy jaką bym chciał ale pracuję w innej branży. Mam siedzieć w domu jak inni. Jest mnóstwo sposobów aby być szczęśliwym. Każdy chce akceptacji społecznej a mimo to każdy najchętniej by jechał po drugim człowieku. Nie można pochwalić czasem tak bezinteresowanie albo się uśmiechnąć ? Odrazu lepszy humor masz na starcie dnia.

Gość gość
Dziwne. Pisze ze szuka normalnej, a sam tu obraża. Ogarnij się! Nigdy takich facetów nie rozumiem. Uważa się za idealnego, a drugiego obraża. Chociaż jestem taka jak piszesz, to wolę być sama, właśnie dlatego ze tacy są faceci. Po co mi taki pozer czy inny?

Gość gość
A moze byc dziewczyna 24 lata,nie brzydka ale z dwójka dzieci?

Gość Z tych normalnych
Kogo ja obrażam ? Zacytuj mnie gdzie uznałem się za ideał ? Albo niektórzy mają tu jakąś burzę hormonów, albo 15 lat albo jakieś klapki na oczach czy zakodowanych ledwie kilka wzorców życiowych i nie potrafią identyfikować nowych pojęć, zachowań czy postaw życiowych. Zaraz ktoś mi napisze że się wymądrzam :P

Gość gość
Tu siedzą kobiety po przejsciach z facetami. Każda ma niemile wspomnienia. Musisz zrozumieć, ze normalny facet jest jak yeti. Wszyscy go znają a nikt nie widział.

wyzywanie kogoś od nieroba jest obraźliwe, bo samo to, że jesteś szczupły nie czyni cię pracowitym. ;)

Gość Kejt90
dlaczego ludzie tacy są ? fakt - ciezko to pojac. ale niestety teraz jest tak , że tacy sa nawet bardziej doceniani... w dzisiejszych czasach , kazdy patrzy na bogactwo , oby sie wyroznic , ' ja jestem lepszy , bo jezdze bmw a Ty fiatem' , taki głupi przykład ale prawdziwy... pełno teraz takich , którzy przed publika , potrafia Cie wyśmiac zbesztac... nawet na forum , gdzie nikt nikogo nie widzi , kazdy i tak docina jak moze , skad w was taka zawisc ?

Gość Kejt90
on nie mówi , że jak jest szczupły to znaczy , że pracowity... poprostu dzieli się z innymi jakie ma sposoby na uaktywnienie życia czy coś w tym stylu... ( z tych normalnych - o ile dobrze zrozumiałam)

Gość Z tych normalnych
Obrażam niedbalstwo o siebie ? Nikomu nie wytknąłem tego nigdy. Nie chciałbym takiej dziewczyny bo to uważam za ważne ale nie mam zamiaru nikogo za to brać za kogoś gorszego. Gdy ktoś się zapuszcza w wyglądzie osobistym to poprostu jest leniem i tyle. Tylko czekać aż się z pracy zwolni albo przestanie sobie w mieszkaniu sprzątać bo i po co ?

Gość MARIAN_SAM
tutaj kobiety wchodzą aby wylać swoją frustrację i lepiej im jak komuś dowalą w necie :)