Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Z tych normalnych

A to mój ideał dziewczyny. Ciekawe czy są tu takie.

Polecane posty

Gość Z tych normalnych

Chciałbym poznać kogoś takiego z taką naturalną szczerością. Po co kłamać , ukrywać a później różne tylko konflikty, fochy, obrabianie d**y i inne jasełka. Każdy ma jakieś problemy i można o tym otwarcie sobie powiedzieć. Mam 27 lat i czas już na poważny związek. Chciałbym aby dziewczyna lubiła dzieci, potrafiła się uśmiechnąć do innych ludzi a nie śmiać się z nich. Fajnie by było gdyby potrafiła doceniać to co ma i cieszyć się życiem a nie tylko narzekać. Ja tak potrafię i naprawdę łatwiej się wtedy żyje. W wolnych chwilach idę sobie pobiegać albo wsiadam na rower i jadę w jakieś przytulne miejsce ... Tak zwyczajnie spędzam czas ... grill jakiś, pod namiotem bym pospał :P Da się tak żyć, tak spokojnie, bez zbędnego stresu i problemów. Przecież szczęścia nie daje wygoda i luksusy, które tak naprawdę są tylko takim błędnym kołem. MOżna wziąć psa i pospacerować sobie razem. Pogadać o czymś głębszym, ważnym a nie tylko plotkować i obgadywać innych i knuć nie wiadomo co. Ja tam jestem ugodowy, nie wchodzę w bagna i jest w porządku.

Gość gość
Takich to nie ma wcale, a co dopiero tutaj.

Gość gość
Mila, uprzejma, wiecznie potakujaca panu i władcy, nadstawiająca d**e o każdej porze dnia i nocy, bez ambicji, nie mająca za wiele do powiedzenia. Zgadlam ? A teraz w*********j

Gość Z tych normalnych
Może są ;)

Gość gość
Do autora powyżej POLAC JEJ ! :D

Gość gość
No nie gadaj, że takiej jeszcze nie spotkales. :D

Gość polująca
daj namiar na siebie...email....jestem w Twoim wieku i spełniam te ''wymogi'' ;)

Gość gość
On cie juz nie chce, bo jesteś za łatwa, Polko. Masz być mila ale skromna

Gość gość
Autorze Ty sie żalisz czy chwalisz, zes taki porzadny i ugodowy. Co nas obchodzi jakiej Ty babki szukasz? Mamy Ci ją znalezc czy co.

Gość Z tych normalnych
Nie spotkałem. W sumie to może i moja wina bo ja taki wyrywny do dziewczyn jestem że szkoda gadać. Zbyt ostrożny chyba. Na pierwszy rzut oka wiele dziewczyn wygląda ok ale później przychodzi rozczarowanie. Każdy chce rządzić i stawiać na swoim. No i po co ? To nie buduje a rujnuje związek. Rozmawiać trzeba, dogadywać się. Mojego kumpla teściowie wytykali jego rodzicom że ci za mało na wieniec dali na ślubie i z jedzeniem nie mogli się dogadać. No ludzie ... litości. Wesele nie jest dla gości żeby się wyszaleli. Można jeść to co jest i się bawić a nie szukać dziury w całym.

Gość polująca
jak wyglądasz?

Gość Z tych normalnych
Nie ma się czym chwalić a żalenie się to nie mój styl. Piszę bo to forum jest. Każdy chce sobie popisać jak nie ma co robić :P

Gość gość
A nie mowilam. Szukasz frajerki która gdzie kolo nogi chodzic

Gość Z tych normalnych
Jestem zadbany, ubieram się tak aby nie rzucać się jakoś specjalnie w oczy. Bardziej już dbam o sylwetkę niż o to aby odstawiać się jak Anioł Stróż w Boże Ciało. Nie to że paker czy coś tylko poprostu tak dla kondycji pobiegać sobie lubię. 175 cm, 75 kg, brunet ale z zakolami :P Wyglądam ze 3 lata młodziej. Jestem też przeciwnikiem palenia, no nic na to nie poradzę.

Gość Z tych normalnych
Moja dziewczyna nie może być frajerką. I po co te złośliwości ? No i właśnie tak jest z wami dziewczyny. Odrazu najechać i podporządkowywać sobie jakby facet był dla was przedmiotem.

Gość gość
Powodzenia, te zakola nie ułatwia sprawy.

Gość Z tych normalnych
Heh :D Połowa facetów przed 30-tką ma zakola. Ty talia osa, tak ?

Gość gość
Nie ale mam to w d***e

Gość Z tych normalnych
Fajnie się starasz. Od siebie nie dać nic a od kogoś oczekiwać że będzie ideałem.

Gość gość
A ty jak się starasz z tymi zakolami? Malujesz je czy jak?

Gość Z tych normalnych
Tak, maluję ;)

Gość jadlozerka
mamtyle samo wzrostu i waga tez sie zgadza mi sie marzytakiwybranek jak ty:) modle sie o takiegoale jestes troszke za stary:P

Gość gość
To radze jednak przeszczep, nikt nie lubi protez

Gość Z tych normalnych
jadlozerka a Ty w jakim wieku jesteś jeśli można spytać.

Gość mroczna_mgła
nie dość że krasnal z zakolami to jeszcze wymagania jak przybysz z kosmosu

Gość gość
Mroczna mgła , strzelilas w sedno.:D

Gość błękitnieba
Ja tracę wiarę w miłość, związki i wspólne szczęście.. Mam z pozoru tak wiele a jestem nieszczęśliwa ( inaczej pewnie by mnie tu nie było^^ ) może to ze mną jest coś nie tak?

Gość gość
08.05.14 [zgłoś do usunięcia] mroczna_mgła :D :D :D DO AUTORA-bzdura ze polowa kolo 30 ma zakola,a co jak co niestety cie zmartwie wole grubszego,ale z gestymi wlosami 🖐️ lysina ,albo jej perspektywa u faceta to wyjatkowy odstraszacz dla kobiet

Gość Z tych normalnych
mroczna mgła To są wymagania ??? Proszę Cię :D Wymagania to np: - dziewczyna rozmiarów 90-60-90. - dziewczyna mająca np. zawód nauczycielki aby miała dla mnie dużo czasu - dobra kucharka aby jej schabowy chował wszystkie inne itp .... itd .... To są wymagania ... Ja taki nie jestem bo nie na tym polega związek. I ja nie wymagam. Ani razu nie użyłem nawet tego słowa. Ja poprostu chcę być z kimś kto potrafi być człowiekiem. Ale tego nie będę rozwijał bo nie zrozumiesz mnie.