Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy oni są razem....?

Polecane posty

Gość gość

Była impreza z okazji współpracy naszych ojców. Facet bardzo mi sie podoba. Przyjechał z jakąś dziewczyną. Bardzo, bardzo, bardzo ładna. Jej uśmiech w połączeniu z jej oczami po prostu mimo, że jestem kobietą to muszę powiedzieć, że jest ładna. Siedzieli obok siebie, tańczyli parę kawałków razem, w połowie imprezy wyszli gdzieś razem wrócili po godzinie, pojehali razem, on nie pił, bo jechał, ale robił jej drinki. Czy oni są razem ?

Gość gość
Jego zapytaj. Co ja, wróżka jestem?

Gość gość
Tak :) x ps. znowu? serio? nie masz szczęścia do wolnych facetów (przypomnę: poprzedni był chłopakiem twojej sąsiadki, później ona zaszła w ciążę, a ty chodziłaś na fitnes.I też się zastanawiałaś czy oni są razem, a oni się po prostu nie afiszowali.

Gość gość
. Przechodziłam koło auta kiedy ona stała oparta o auto, a on trzymał rękę obok niej i nagle się zerwał i powiedział ,,przepraszam". Za co to ja nie wiem, bo nic nie widziałam. jak on powiedziAł,,przepraszam" to ona położyła mu palca na ustach i powiedziała ,, przecież nic się nie stało ". Kurde żałuje, że nie wyszłam wcześniej.

Gość gość
jak jej robił drinki to na pewno sa razem !

Gość gość
Noooo, te drinki to jednak o tym świadczą jak nic:)

Gość gość
A co mają drinki do związku?

Gość gość
Bo mi też mąż robił drinki na początku związku:) I tańczył ze mną też:)

Gość gość
Poszli razem na wesele i swietnie sie bawili,razem tanczyli,razem pili,lazili razem itp. On ma dziewczyne a ona faceta. Czasami tak wypada ze dwoje ludzi w zwiazku ida gdzies razem:)