Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

angielski pomozcie przetlumaczyc

Polecane posty

Gość gość
dobra niewazne Dziekuj***ardzo Tym ktorzy przetlumaczyli mi to zdanie:) natomiast za Ciebie Che Sasha pomodle sie :) Bog z Wami!

módl się za siebie, wystarczy, że zamknę się w swej izbie a twoje modlitwy przy ołtarzu możesz sobie zachować dla siebie :classic_cool:

Gość gość
Za siebie tez sie oczywiscie modle:) a tak wogole to il ty massz lat bo jakos gimnazjum mi sie kojarzy z takim czyms jak " sobie zachowac dla siebie".

sądzisz, że twój osąd i twoje skojarzenia to coś nadzwyczajnego i bardziej trafnego niż całej reszty, przecież każdy z nas tak robi a poza tym osądzasz człowieka przez pryzmat tłumu ? :classic_cool:

to jest piękne "Król lew - Miłość rośnie wokół nas" wspaniałe...

Gość poprawnie
There is no situation or problem I wouldn't solve.

Gość gość
nie osadzam cie przez pryzmat tlumu, osadzam cie przez pryzmat twoich wypowiadzi malo smiesznych molgbaym rzec ze zalosnych:)

Gość poprawnie
Te zdania, ktore ktos wczesniej napisal z 'whose' sa bledne. Ewentualnie mozna: There's no situation or problem that/which I wouldn't solve. 'Whose' oznacza "czyj" i raczej odnosi sie do ludzi, a nie do slowa 'problem'.

nie prawda, osądzasz mnie przez pryzmat tłumu, który cię wychował, przez pryzmat tego czego cię nauczono i co ci wpojono w skrajnych przypadkach z domieszka swojej mądrości, lecz nie, bo takie jednostki mimo bólu idą swoją ścieżką a nie wracają tak gdzie bólu jest mniej

Gość gość
mopj nauczyciel zawsze mowil nie wchodz w dyskusje z kims glupszym od siebie bo zniesie cie do swojego poziomu a pozniej zniszczy doswiadczeniem. takze koniec tematu:)

a ból jest jak ogień, możesz się wystawiać na jego skutek lecz nie zmniejszysz bólu, będzie bolał tak samo, lecz być może cię przemieni w coś pięknego, nie wiem :classic_cool:

twój nauczyciel tak mówił a mądra osoba wyrobiła by sobie swoje zdanie nawet sprzeczne z wszystkimi lecz głupców więcej a oni potrafią tylko powtarzać za innymi i udawać, że posiedli mądrość i oczywiście czy mają rację czy nie, nie istotne, muszą pierwsi zakończyć dyskusję, bo czuję się wygranymi, lecz to tylko ułuda i tylko w ich oczach i im podobnych :classic_cool: