Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaczelam się bac..

Polecane posty

Gość gość

Witam Was. Pisze tu bo pewnie szukam pocieszenia i nie chce zostac z natlokiem mysli sama Ja i moj maz mieszkamy oddzielnie. On mieszka i pracuje w Anglii. Przyjezdza do mnie i dziecko co 3 miesiace na kilka dni. Dla mnie lupota byloby brac tabletki anty i truc się tyle czasu na kilka dni w roku... Teraz tu byl akurat mialam miesiaczke on nienawidzi kondomow ... Namowil mnie na kilka razy bez zabezpieczenia + stosunek przeywany... Bylam wtedy dzien przed miesiaczka i w miesaczke. Wiadomo wtedy się nie mysli... Ale teraz zaczelam się bac... Myslicie ,ze duza jest szansa na zaplodnienie? Cieszylaby się z drugiego dziecka jednak nasza sytuacja nie pozwolilaby nam na to :( zaczelam się martwic

Gość gość
musisz czekać. ale raczej nic z tego nie będzie, jednak prawdopodobieństwo jest zawsze, skoro nie lubi prezerwatyw a przyjechałby w dni płodne to co? wtedy też byście nie myśleli? są globułki, krążki , kremy itd jeśli nie chcesz być w ciąży zabezpiecz się

Gość gość
Wiem,ze masz racje... U nas jest tak ,ze mamy gdzies tam pragnienie zostac ponownie rodzicami... Tylko,ze nasza sytuacja jeszcze bardzo dlugo się nie zmieni. I pewnie gdzies tam w srodku cieszyli bysmy się gdyby jednak.. Chociaż to mnie przyjdzie wychowywac dwojke malych dzieci. I troche się tego boje gdyby się zdarzylo oczywiscie bysmy się cieszyli. Ja bylam zawsze bardzo konsekwentna i ostrozna tylko po prostu ta miesiaczka nieplodne poczulam się pewniej i po prostu się zgodzilam. Zachowalam się jak gowniara i teraz się boje ... :(

Gość gość
czyli kochałaś sie znim przed okresem jeden dzień i w trakcie okresu? Masz regularne miesiączki?

Gość gość
szczerze mowiac troche glupota , ale ze wiekszosc zycia zyje w celibacie to nie zwracam uwagi na to kiedy dostaje miesiaczke i nawet na to ile ona trwa ... nie kontrolowalam tego nigdy :( raczej dostaje na poczatku miesiaca ... boje sie teraz cholernie ...

Gość gość
up

Gość gość
Nie wyobrażam sobie by mój chłopak-mąż był u mnie tylko kilka dni w domu po tak długiej nieobecności, dla mnie było by to nie do przeżycia. Jeszcze dziecko tak tęskniące, szybko wymyśl coś z mężem by sytuacje zmienić, bo może bardzo to się negatywnie na was wszystkich odbić. Nawet jeśli nie dajecie się pokusą, to takie oddalenie jest bardzo ryzykowne.

Gość gość
Zapraszaj męża jak możesz się bzykać i załóż sobie spiralę.