Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uważam że współczesne problemy z bezpłodnością, tarczycą wynikają z Czarnobylu a

Polecane posty

Gość gość

wy ja sądzicie może mieć to związek? najwięcej problemów na tym tle mają osoby z pokolenia po katastrofie...

Gość gość
mysle ze nei ma reguly, ja jestem z rocznika czarnobylu i zaszlam w ciaze za pierwszym razem kiedy odstawilismy z mezem zabezpieczenie :)

Gość gość
a jestes w bledzie.Jesli chodzi o rozne problemy zdrowotne to przyjzalabym sielekom,ktorymi faszerowanodzieci np:antybioty,syntetyczne witaminy itd,sterydy.Poza tym papierosy,alkohol wowczas mega modne za czasow naszych rodzicow.

Gość gość
uważać sobie możesz nawet, że to wyniki eksperymentów UFO :D

Gość gość
A ja zauwazylam ze wiele kobiet co bralo kiedys (jakies 10lat temu)tabletki antykoncepcyjne ma problemy z zajsciem w ciaze. 2moje znajome i 2 zrodziny.

Gość gość
no tak, 4 osoby to "wiele", straszliwie wiarygodne badania przeprowadziłaś

Gość gość
Tarczyca to w większości przypadków genetyka. Miala matka babka i tak wedruje z pokolenia na pokolenie. Bezplodbosc wynika z trybu życia, stresu zywienia i tysiaca innych skladowych.

Gość gość
nigdy w życiu nie brałam tabletek antykoncepcyjnych, a problem z zajściem w ciążę mam, więc tego typu teorie można sobie w buty wsadzić

Gość gość
A ja pale od dawna alkohol cvo prawda okazyjnie, piec lat zapierdzielania za granica 15 godz roboty 5 godz snu jedzenie w biegu fast foody i inne smieciowe jedzenie litry kawy i redbuli i po odstawieniu antykoncepcji drugi cykl staran i jest ciąża. Nie ma reguły naprawde