Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy są tu mamy córek o imieniu Iga?

Polecane posty

Gość gość

jestem w ciąży, jeśli będzie dziewczynka zawsze marzyłam o Idze. Mam zdanie że imię nadaje choć trochę charakteru osobie. Dlatego mam zapytanie do Was: jakie są wasze córki?, czy jak były małe to były łobuziarami :p czy raczej to spokojne istotki :)

Gość gość
Nie jestem mamą Igi, co więcej nie uważam, aby imię miało wpływ na charakter, ale imię Iga bardzo mi się podoba, fajny wybór:)

Gość gość
Ja chciałam mieć Igę ale mąż uparł się na Zosię, teraz z perspektywy czasu myślę że Zosia pasuje jak ulał do mojej małej. Ale Iga bardzo mi się podoba.

Gość gość
moja znajoma ma I gę- bardzo charakterne dziecko ale i bystre , manipulantka

Gość gość
A ja wierzę że imię idzie w parze z charakterem, są wyjątki... mam Igora, jest bardzo charakterny, uparty ale też przy tym kochany i uczuciowy. IGOR --->czytaj od tyłu:) Jak juz pisałam córka ma na imię Zośka, i choć ma 4,5 miesiąca to złote dziecko, spokojne i wesołe.

Gość gość
Znalam dwie Igi. Obie dobre uczennice spokojne .

Gość gość
Charakterne?? czym się to objawia

Gość mama2I
Ja mam córkę Ige ma już 12 lat bardzo dobrze się uczy , bystra aczkolwiek wkracza w wiek pyskowania, fajne imię na placu zabaw jak ją wolalam to nie obiecało się kilkoro dzieci tylko ona, teraz juz słyszy się częściej to imię .

Gość Jamamoto
Prezydent Kwaśniewski był na audiencji u papieża.Niestety papież nie najlepiej się czuł, a panu Kwaśniewskiemu straszniezależało, toteż przy wejściu zapowiedziano mu, że papież nie będzie mówił, bo to go męczy, ale go wysłucha. Kwaśniewski wchodzi, wita się i od razu: - Ja mam taki program, że za dwa lata zlikwiduję całe bezrobocie w kraju. Papież zgodnie z zapowiedzią nic nie mówi, ale wyciąga dwie dłonie pokazując na palcach 6 (piąteczka i kciuk). Zachęcony Kwaśniewski: - Za trzy lata Polska wejdzie do Unii jako pełnoprawny członek. A papież - szósteczkę. Kwaśniewski: - Za pięc lat polska gospodarka dorówna niemieckiej, wszyscy będziemy żyć w dobrobycie. Papież - szósteczka. Na tym mniej więcej zakończyła się audiencja. Pan Kwaśniewski bardzo zadowolony z siebie spotyka znajomego Szwajcara i chwali mu się: - Wiesz, byłem na audiencji u papieża i ten ocenił wszystkie moje pomysły na szóstkę. Na to Szwajcar: - A czy Ty wiesz jakie jest 6 przykazanie? - Nie. - Nie cudzołóż. Kwaśniewski: - Ale czemu papież powiedział mi "nie cudzołóż"?! Szwajcar: - A co Ci miał powiedzieć? Nie p****l?

Gość pani z prawem jazdy
znam jedna małą Ige- nie dość ze sliczna to naprawdę dobre dziecko ;) fajne imie, braliśmy je pod uwagę ale została ALicja :P

Gość gość
moja przyjaciółka ma Igę. Spokojna, wesoła, kochana Igusia :)

Gość gość
Ja mam córeczkę Igę. Obecnie ma 5 lat. Bardzo wesoła, energiczna, mądra ale też niesamowicie wrażliwa dziewczynka.

Gość gość
znajoma ma Igę-łobuziara fest, gorsza od starszego synka :]