Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja matka

MOJA nastoletnia córka

Polecane posty

Gość gość
dokładnie tak jest dzieci nie potrafią radzić sobie z emocjami i nie potrafią reagować odpowiednio na to co ich denerwuje i złości przyjęło się że mają CHODZIĆ jak w zegarku a powinno uczyć się ich akceptacji, zrozumienia oraz tego, że każdy ich błąd będzie lekcją na dalsze życie i nie można się tymi porażkami przejmować

Gość gość
Też sie cięłam jako dziewczyna, potem zupełnie mi przeszło. Podejdź do niej ze spokojem i wyrozumiałością, a nie że ze łzami i załamywaniem rąk jakie to straszne. Niech wie, że nie jest jakimś wyrzutkiem, powiedz jej że wiesz, że wiele młodych osób to robi. Ja bardzo żałuję że robiłam, bo mam blizny. Ale samo cięcie działało świetnie, uspokajająco.

Gość Terazjaaa
Autorko.Tak jak pisali ci inni potrzbny jest dobry specjalista.Ja jako dziewczyna majca 14,15 lat tez sie cielam :( zaluje ale co moge zrobic.Duzo w moim zyciu sie dzialo,duzo zmian i wogole.I to wplywalo na mnie negatywnie tak wlasnie dazylam do autodestrukcji.Odwiedzilam 4 psychologow ktorzy tak mnie w...... ze szok.Nie rozumieli ani moich emocji ani problemow.W koncu trafilam na dobrego psychologa ktory staral sie wczuc w moja sytuacje.Przestalam ale zaluje bo blizny beda do konca zycia i zawsze beda mi przypominac.

Gość gość
polecam fundację proesterno