Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inka9897

Dziwne podejrzenia

Polecane posty

Gość Inka9897

Witam , od tygodnia miewam dosyć mocne pobolewanie podbrzusza tak jakby na miesiączkę ale mocnej tak jakby cięgło kuło ten denerwujący ból przemieszcza się z prawej na lewa i dół podbrzusza chwyta i puszcza tak jakby skurcze dodam ze moim zdaniem to nie jajniki .. piersi bolą jak na miesiączkę są znacznie powiększone doszły od wczoraj lekkie zawroty głowy jak wstaje ale nawet jak siedzę to kreci mi się w głowie również częściej siusiam ... czuje się tak jakbym miła być chora temperaturkę zmierzyłam to wynosi 36.8 lub 37 .jestem z narzeczonym już 4 lata Dzidzia nie była by dla nas żadnym problemem tylko najszczerszą radością ale Ciutek się martwię bo w sierpniu mam Ślub i nie wiem co o tym sądzić ... moja ostatnia miesiączka była 19.04.2014r. cykle mam 28 dni z czego przytulaliśmy bez zabezpieczeń. Czekam na miesiączkę nawet bym się cieszyła gdybym zafasolkowała możne mnie trosze uspokoicie prosze o szczere odpowiedzi Caluję :***

Gość gość
wszystko się może zdarzyć ... Za wcześnie aby cokolwiek stwierdzić. Poczekaj do dnia spodziewanej miesiączki i zrób test ;) i spokojnie bo gdy czegoś bardzo chcemy to umysł może nam płatać figle przez co przypisujemy sobie różne objawy i od razu szufladkujemy jako "ciążowe" ;) pozdrawiam i życze dwóch kreseczek na teście ;)