Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Energia w życiu

Polecane posty

Gość gość

Ludzie kochani na pewno wielu z nas brakuje energii do życia, niby lubimy jak coś się dzieje ale nie możemy się zebrać i najchętniej tylko byśmy przed tv leżeli, jak to jest że niektórzy mają tyle energii? Ich życie ciągle idzie naprzód, no weźmy taki głupi przykład, Ewa Farna, ciągle trasy, koncerty, programy wywiady, a w tym wszystkim czas na życie prywatne i ona zawsze ma energię na scenie. Wzięłam ją za przykład bo jestem tylko 2 lata od niej młodsza i tak sobie porównałam moje i jej ostatnie 6 lat życia, u mnie nie zmieniło się prawie nic, tyle że maturę zdałam, a ona zrobiła gigantyczną karierę, a przecież czas ten sam. Chciałabym mieć tyle energii żeby ciągle coś działać, a mam wrażenie że życie przecieka mi między palcami. Też tak czasem macie? ;] Piszcie kochani, od razu mówię że się nie użalam, po prostu chcę zrobić pogawędkę na ten temat

Gość gość
po pierwsze - media kłamią. Pracowałam kiedyś z dosć znaną wokalistką ,ale nie z tych "gwiazdeczek" ,to wygląda tak -na scenie cud miód ,pełen szyk , full energi ,bisy ,a za kulisami ,rozmyty make up ,flaszka wódki i płacz .