Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madziulusia

Moja własna dietka .

Polecane posty

Moja własna dieta będzie wyglądała tak :) 1 Śniadanie ( w domu ) : 3 łyżki musli ze szklanką mleka. 2 Śniadanie ( w szkole ) Do szkoły będę brała różne warzywa np: Marchewkę, Pietruszkę korzeń białą pokrojone w paseczki., można też do szkoły lub pracy oczywiście 3 wafle ryżowe lub chlebek WASA. Obiad: Pierś lub ryba gotowana na parze np: z ugotowanym równierz na parze brokółem lub kalafiorem. Podwieczorek: Jakiś owoc : np: JABŁKO . Kolacja : 2 kromki wasa z plastrami pomidora ( na każdym jeden plasterek ) bez soli. Myślę że moja dieta nie, wygląda na jakąś rygorystyczną . Ja zaczynam od jutra : Sobota 10.05.2014 ( rok ) . Było by mi miło, jak byście się dołoczyli. :)

Gość gość
? i jak z dieta?

Gość gość
Proponuje 1 plaster z malego pomidora na 2 wasy, bo 1 plaster z duzego pomidora ma az 3kcal !!! Z malego 1 kcal. :classic_cool: PS glupich nie sieja, sami sie rodza - tyczy sie autorki watku :)

Gość gość
Płatki owsiane plus chude mleko pare razy dziennie.Co 2 dzień obfitsze , zdrowe obiady czyli ryba dużo warzyw albo chude mieso plus ciemny ryz i piers . Po 17 nic nie jem.okolo 3 litry wody.

Gość gość
Reklama hmm