Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puudelll20

Jestem w ciazy, nie wytrzymuje ze swoim facetem!!

Polecane posty

Gość puudelll20

Witam, jestem ze swoim facetem 1.5 roku. Na poczatku wszystko bylo idealne , nie sadzilam, ze moglabym kiedykolwiek mocniej kochac. Nie widzialam swiata poza nim... Uczucie w zwiazku jest bardzo wazne dla mnie i potrzebuje wiele czulosci.. On jest starszy ode mnie, ma 2 dzieci. Syna i corke w wieku 11 i 9 lat. Syn mieszka z nami, ale problem pojawil sie gdy jego zona zblizyla sie do naszego zycia. Spokoj z nia zawsze byl , ja tez wiele akceptowalam (nawet jej nagie zdjecia w komputerze mojego faceta). Historia zaczela sie od momentu 1 ciazy, zaszlam w lutym . Poronilam wczesnie , w 7 tyg. Lezalam 4 dni w szpitalu a on nawet nie raczyl do mnie przyjechac !! PRACA , wytlumaczenie faceta dla kobiety lezacej o bolach , psychicznie zdolowanej po poronieniu... ZART! Jak zwykle zrozumialam, musi w koncu z czegos nas utrzymac, poniewaz ja sie jeszcze ucze, ale tez pracuj****ardziej pomagam bo zadnych korzysci z tego materialnych nie mam u niego w firmie. Potem sytuacja sie wyrownala. Wszystko bylo w porzadku . Po raz drugi zaszlam w ciaze , bardzo tego chcielismy. I teraz chyba zaluje. Wyjechalam do moich rodzicow na 3 dni.. a On ? nigdy mnie nie oklamywal, zawsze bylam wyrozumiala wiec nie musial.. To sie zmienilo.. W trakcie pobytu u mamy, rzadko odbieral tele , jak odbieral to powiedzial ze zaraz oddzwoni.. cisza. Potem dowiadywalam sie ze spedzal sympatycznie czas ze swoim kumplem zapijac piwem , nawet nie pytal sie co z dzidzia? jak ja sie czuje?.. Wiele wieczorow przeplakalam. Wrocilam do domu. Zrobilam mu awanture ze sie niczym nie interesuje, ze jest obojetny , ze tak bardzo chcial ze mna dziecko a teraz zachowuje sie jakby mnie nie bylo. Przestalam sie odzywac a on wpadl w jakis szal wyrywal mi torebke , telefon chcial trzepac, pchal mnie, rzucal na kanape, sciskal glowe. PATOLOGIA.. uderzylam go w twarz powiedzialam ze ma przestac.. zerwal mi z szyi lancuszek, zdjal z palca pierscionek zareczynowy zabral kolczyki i zegarek, powiedzial ze na to wszystko nie zasluguje. Rozplakalam sie jak male dziecko.. co za lajdak, za co to wszystko? o wspolzyciu tez nie ma mowy, wczoraj powiedzial ze go serce boli ??! i musi spac na brzuchu.. dosc smieszna wymowka.. a dzis rano wpadla do domu byla zona z ciuszkami dla malej bo dzis tu nocuje.. MASAKRA ja stalam w kuchni a oni prawie co sie nie pocalowali przy drzwiach .. tak na siebie patrzyli ze nie moglam w to uwierzyc... NIE WIEM CO SIE STALO Z MOIM FACETEM; doradzcie mi bo ja zwariuje .. A fenomen tego wszystkiego jest taki ze dzwoni przy kazdej klotni do mojej mamy i mowi jaka to ja straszna nie jestem !! ona mi nie wierzy tylko mu!

Gość gość
co za patologia...

Gość gość
Ty jestes : - dziecinna- skoro chcesz, zeby facet pytal o dziedzie ? - w ciazy i masz humory - zazdrosna o byla zona a swiadomie wzielas sobie takiego faceta - megalomanka- bylas u rodzicow 3 dni i wiele nocy przeplakalas ? nie trzyma sie kupy On jest - - nie zaintersowanym Toba i dzieckiem prostakiem, skoro ucina kontakty z Toba ( chyba, ze jestes napastliwa) - byc moze bardziej zwiazny z byla zona, trudno sie dziwic - gnojem, jesli dochodzi do malych rekoczynów Nie wroce Ci spokojnego zycia

Gość gość
ja radzę kopnąć go w d**ę, odbić się od rodziców i znaleźć zupelnie kogoś innego kto będzie Cię szanował. Tylko wszystko z rozsądkiem żebyś się nie wpakowała gorzej, że niby ty go zdradzasz a on święty. Nie wróżę Ci z nim ani długiego ani szczęśliwego życia ale są faceci co jak cię pokochają t zaakceptują ciążę i ciebie jaka jesteś- tego Ci życzę.