Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyszanka2

Schudlam 11kg zostaly 4. Zdradzam jak!

Polecane posty

Gość tyszanka2

Hej dziewczyny! Za mną już 11kg! :) z ostatnimi 4 będę się borykać od teraz. Aktualnie wazę 60kg. Mam wagę elektryczna wiec pokazuje mi z dokładnością. Jak schudłam? Nigdy nie ćwiczyłam. Wiem, ze powinnam ale niestety jestem bardzo leniwa jeśli chodzi o sport. Mam 4 rzeczy, które pomogły i nadal pomagają: zielona kawa w tabletkach 2 razy dziennie, proteiny do picia raz dziennie, balsam do ciała antycellulitowy, platforma wibracyjna (3 razy w tygodniu po 2 sesje dziennie po 10minut) To są 4 rzeczy, które bardzo mi pomogły w odchudzaniu a prócz tego staram się odżywiać naprawdę zdrowo, jeść mało a często i przede wszystkim pic dużo wody co jest dla mnie problemem. Prócz tego kupiłam sokowirówke dzięki której robię sobie pyszne soki owocowo warzywne. Dziewczyny weźmy sie w garsc, wspieramy wzajemnie i dojdzmy do naszych celów!!! :) Może macie jakieś wskazówki do przekazania innym tak jak ja? Pozdrawiam!

Gość gość
straciłaś wodę i mięśnie, to się nie nazywa chudnięcie tylko skrajna dvrnota

Gość gość
To raz a drugi raz... To też nazywa się kasa ..która nie wszyscymamy na ttakie pierdoły

Gość gość
gosciu to co ona robi zle, moim zdaniem dobrze, bo suplementy, kosmetyki, cwiczenia i dieta

Gość gość
A po co komu suplementy?

Gość gość
A po to że moim zdaniem wspomagają odchudzanie.Tu dziewczyna stosuje zieloną kawę ja zdecydowałam się na Foreverslim.Dzięki tego typu tabletką dieta i odchudzanie jest o wiele łatwiejsze.Apetyt jest znacznie mniejszy człowiek nie chodzi głodny i zły.Wiele razy rezygnowałam z diety bo wiecznie byłam głodna i bez energii.

Gość gość
same reklamy , nic konkretnego

Gość gość
znów post wklejany a temat to tylko reklama

Gość gość
a w jakim czasie ta twoja super dieta ? w jakim czasie schudlas 11 kg