Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luksusowe noclegi w Łebie

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że Łeba do najtańszych nadmorskich miejscowości nie należy. Pragnę się tam wybrać i zabrać ze sobą swojego partnera z okazji naszej rocznicy. Planuję przeznaczyć więcej pieniędzy, trochę oszczędzałam. Chcę go zaskoczyć. Interesuje mnie pobyt nie dłużej jak 4 dniowy, ale za to w eleganckich warunkach, z basenem. Oczywiście mam tutaj na myśli luksus pod każdym względem. Najlepiej, aby w cenie było też śniadanie, chociaż niekoniecznie. Proszę, nie zaśmiecajcie wątku reklamami, nie wrzucajcie linków, bądźcie rzeczowi i konkretni. Chcę byście mi pomogli.

Gość gość
Taka jesteś luksusowa a nie potrafisz korzystać z google?

Gość gość
I nie mam ochoty wypoczywac w towarzystwie plebsu :)

Gość JankaNowa
A co ma do tego google? Nie widzisz, że ktoś pyta o poradę? Trochę kultury nie zaszkodzi. Noclegów jest sporo, co nie znaczy, że w każdym są super warunki. Wg Ciebie wystarczy wejść na stronę, popatrzeć na zdjęcia i zaklepać? Chyba nie wiesz co mówisz albo masz zbyt niskie wymagania. Z basenem to na pewno Villa Verdi, tylko ten kojarzę.

Gość gość
Villa Verdi się mieści przy Obrońców Westerplatte, dobrze kojarzę?

Gość gość
Obrońców Westerplatte 20. Wszystko można znaleźć w google ;)

Gość Marchewka33
Villa mieści się właśnie na Westerplatte. Wszystko o tym miejscu , można znaleźć w internecie. Zdjęcia sa jak najbardziej aktualne. Tylko się spakować i jechać tam

Gość gość
Pamiętam że w Łebie jest jakiś hotel tuż przy plaży z pięknym widokiem na morze, nawet część jego terenu wychodzi na plaże. Nie pamietam nazwy bo byłam tam ładnych pare lat temu. Ale chyba hotelu bliżej morza w całej Polsce nie znajdziemy jak ten

Gość gość
O już wiem. To znowu ja ;-) Hotel NEPTUN oczywiście. Piękny, tuż nad samym morzem.

Gość gość
NEPTUN jest świetny, piękny budynek, widok na morze, z 1 strony plaża i Bałtyk, z 2 strony basen, usytuowanie na wydmowym terenie... Chyba takiego rodzynka nad całym morzem Bałtyckim w Polsce wiecej nie uświadczymy:)

Gość gość
odradzam neptun. tam się dzieją takie rzeczy że głowa pęka

Gość gość
Niedawno szukałam dobrego i taniego (choć wiem, że to rzadko idzie w parze ;) noclegu w miejscowości Łeba, Znalazłam fajną stronkę http://otonoc.pl/noclegi-leba z zaskakująco dużą ilością noclegów w Polsce i fajną usługą - lokalizacja najbliższego noclegu w miejscowości. Takie coś widziałam tylko na booking ale booking znowu ma dużo mniej hoteli niż ta http://otonoc.pl