Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 17 lat chodzę z chlopakiem już rok

Polecane posty

Gość gość

nigdy nie uprawialiśmy sexu. On tego chce ale ja nie wiem, mam jakieś wątpliwości czy chciałabym z nim spędzić resztę życia

Gość gość
Daj spokój on se może chcieć ...Ty masz wątpliwości więc lepiej tego nie rób bo znając życie dostanie co chce i będzie z wami finito ...

Gość gość nie gośc
Masz wątpliwości to nie gódź sie na seks. Widać jeszcze nie jesteś gotowa na to. lepiej poczekać. Co do reszty życia...to rzadko była ze pierwszy partner jest na całe życie.

Gość gość nie gośc
chcesz o tym pogadać?

Gość gość
tylko chodzi o to że koleżanki się dziwią że jeszcze tego z nim nie zrobiłam bo już rok chodzimy ze sobą. I już sama nie wiem, czy poprostu to zakończyć dla dobra obojga. Bo nawet nie wiem czy go kocham. Napewno go bardzo lubię, i uwielbiam jak się całujemy, i tęsknię za nim jak go nie ma,

Gość gość
Niech Cię koleżanki pocałują w cnotliwą doopę ...Słuchaj siebie a nie koleżanek ...To Cię wśród nich wyróżnia,że one są już "przeryte" a Ty nie.Nigdy nie rób nic wbrew własnej woli bo zostanie Ci niesmak na wiele lat ....

Gość gość nie gośc
Olej koleżanki, skąd wiesz czy mówią prawdę czy tylko to takie przechwałki. Słuchaj sie siebie.

Gość gość
kiedy będę wiedzieć czy to miłość czy nie? bo w sumie nie wiem jak miłość powinna wyglądać

Gość gość
Daj, bo cie rzuci i co wtedy zrobisz? Mysl troche dziewczyno!

Gość gość nie gośc
to ze ci mowie że cię kocha...to jeszcze nie miłość...a jak bedzie ta prawdziwa miłośc...to bedziesz o tym wiedziec...czuć.

Gość gość
Nie słuchaj tego wyżej to taka ironia ! Nie daj się żaden facet nie jest wart aby co kolwiek robić dla niego wbrew sobie! Żyj zgodnie ze sobą, nie słuchaj manipulantów i pseudo przyjaciółek!

Gość gość
a to po roku już trzeba sypiac z chłopakiem?

Gość równanie terroru psychicznego
mam ponad dwa razy tyle lat co ty i powiem ci tak: nie rób niczego wbrew sobie, niczego na siłę, niczego na pokaz, niczego bo koleżanki już zrobiły, po prostu żyj i doświadczaj życia bez lęku ale i też z głową, życie płynie i to co dziś jest takie ważne, po jakimś czasie zobaczysz z innej perspektywy, być może twoja decyzja, taka czy inna ukaże ci wartość związku, tego człowieka, wartość koleżanek i tak dalej, życie jest trudne i wymaga rozwagi i umiejętności przyjmowania trudnych zadań, bo to buduje charakter, bądź szczera, nie kłam, nie kręć, mów wprost czego chcesz, czego nie chcesz i nie bój się konsekwencji, z nami zostają tylko nasi przyjaciele, których nigdy nie ma zbyt wielu

Gość równanie terroru psychicznego
zapomniałem napisać, że jestem zdecydowanie płci męskiej ;) i też ciągnąłbym cię do łóżka, ale rzecz polega na tym, że ja mam tak zrobić, abyś ty chciała, nie miała wątpliwości, a nie prosić, nalegać, nudzić...

Gość gość
Zorientujesz się ...ten chłopak jeszcze nie jest "TĄ" miłością ale też niewiadomo czy to właśnie nie ten ...Wiesz życie jest dziwne i zaskakujące .Hm...kiedy się zorientujesz ? Kiedy ta osoba będzie całym Twoim światem ,kiedy nie będziesz widziała nikogo poza nim...to się naprawdę czuje ...

Gość gość
ja z moim jestem ponad 2 lata a tez ze sobą nie spaliśmy i jakos nadal mu zależy i nie ucieka;p;p

Gość gość
trochę mnie pocieszyliście :) dzięki

Gość gość
a to niby wszystkie twoje koleżanki już po pierwszym razie?

Dzisiaj za wiele nie znaczy słowo kocham Cię ludzie go nadużywają czasem nawet nie wiedzą co mówią tak klepią aby klepać ! Dzisiaj kocha jutro nienawidzi, dostanie to co chce, i pójdzie zaliczać dalej ! Choć przyznam że normalny facet, nie niedojrzały emocjonalnie smarkacz może czuć się po irytowany bo ..faceci lubią seks i czują potrzebę uprawiania seksu ! To jest tak naprawdę ruletka trafienie na normalnego nie bzykacza i oddanie się jeden zostanie drugi odejdzie ! Jeden bedzie czekał drugi zwątpi i pójdzie do innej łatwiejszej, to już od faceta zależy!

Gość gość
prawie, jedna tylko jeszcze też dziewica

Gość gość
no ale ty się czujesz przez to gorsza ze jesteś dziewica?

Gość gość
nie, nie czuje sie gorsza, no ale troche dziwnie sie czuje jak sie niektórzy z tego śmieją

Gość Mam swoje lata
Jesteś rozsądna i niech tak zostanie.Chłopak może "se" chcieć, Ty szanuj się.Nie tylko sex jest najważniejszy.Na to przyjdzie jeszcze czas.Takich rozsądnych dziewcząt jak Ty już nie ma,jeśli są to z pewnością unikat.Powodzenia Ci życzę, pozdrawiam.

Gość gość
no coz niech się smieja najważniejsze ze ty robisz to co chcesz a nie co chcieliby inni;) a chłopak co na to ze nie chcesz?

Boże 17 lat to ja sama nie wiedziałam jak się mam, chociaż też miałam faceta od 16 chodziłam z nim ale czułam że to nie to, on był 3 lata starszy, o seksie nawet nie chciałam słyszeć mógł sobie chcieć , później miałam jeszcze kilku i też nic, jeden to mnie naprawdę namawiał i ten co mnie namawiał okazał się że zdradza nawet nie wiesz jaka byłam dumna że nie uległam !!!!

Gość gość
O kochana te co się najgłośniej śmieją to tego swojego pierwszego razu najbardziej żałują ...

Gość gość
on ciągle do tego dąży, ale ja nie chcę, czasami mam wrażenie że się nawet smuci z tego powodu, bo mysli że np coś z nim nie tak, no ale już mu mówiłam że nie jestem gotowa

Gość gość
nie przejmuj się nim nic mu nie będzie ;p;p

Gość gość
No to mu powiedz,że nie jesteś gotowa i koniec dyskusji ...Upewnij go jednak,że podoba Ci się itd.ale Ty "tego" jeszcze nie chcesz ..Jeżeli chłopak się powkurza,pobuczy ale uszanuje Twoją wolę to znaczy ,że Cię kocha ale jeżeli po tej rozmowie powie Ci to z nami koniec ..To będziesz miała pełny obraz swojego chłopaka ,że przeleci i zostawi ...