Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu na ulicach

Polecane posty

Gość gość

widzi się co drugą dziewczynę prawie tak samo ubraną? tzn. balerinki, spodnie rurki, bluzeczka i na to skórzana, przymała kurteczka? Czy wy też to zauważyliście?

Gość gość
No mniej więcej tak jest Ewentualnie inny zestaw: balerinki, czarne legginsy, kolorowa bluzka, albo tunika

Gość gość
Mnóstwo bezguścia chodzi po ulicy.Zero elegancji.Wygolone tałatajstwo, z dziurami na kolanach, wygniecione bluzki i to ma być modnie? W/g mnie to FLEJTUSTWO!!!!

bo to jest tylko w sklepach? jak jeszcze miałam tłuszczyk na udkach i szukałam NORMALNYCH spodni to było ciężko o coś innego niż rurki balerinki to dla mnie nieporozumienie, kapcie po domu wywindowane do poziomu wyjściowych butków tuniczki są spoko, bardzo lubię przymała kurteczka, taka do nerek, też nieporozumienie, co to k***a jest, jakaś bieda

Gość gość
wiekszosc to przyszle prostytutki a obecne cichodajki🖐️

Gość zapent
prawdopodobnie kompleksy i bieda !

Gość gość
moda niestety dyktuje to co da się kupić w naszych cholernych sklepach. kurteczki lubię, rurki noszę z konieczności, bo moich ulubionych dzwonów nie ma, balerinki to zgroza, bluzeczek zaś ciężko nie nosić :D

Gość gość
a w ogole to jak rozpoznac prostytutke na ulicy i do niej zagadac?

Gość gość
bo tak jest wygodnie i pasuje na taką pogodę jak teraz

Gość gość
tez mam problem kupic na siebie spodnie bo mam krotkie nogi a szerokie biodra- w rurkach wygladam jak dorodna marchewka ;/ a kupic cos innego w sklepach to wyczyn. spodni szukam na targach przewaznie bo tam jeszcze moge spotkac proste albo lekko rozszerzane. jak tak dalej pojdzie to bede chodzila w dresach ;/ to samo koszulki. jesli nie chcesz jakies dzieciecej to do wyboru sa glownie biale z czanym nadrukiem przewaznie jakichs babek

Gość gość
teraz w sklepach jest dużo tunik bardzo dużo jest obszernych bluzek

Gość gość
O co ci chodzi z tymi przymałymi kurteczkami ?

Gość gość
zapomniałeś o okularach na pół twarzy :classic_cool:

Gość gość
i włosach spiętych w kok :classic_cool:

Gość gość
he he dokładnie :) kok :D

Gość gość
to jest fryzura do sprzątania

Gość gość
Czepiacie sie! A jak maja wg was chodzic??

Gość gość
mają chodzić tak jak po wybiegach

Gość gość
Ja tez sie nie sile na elegancje, i chodze byle jak, byle było wygodnie, nie kazdy lubi mode. Ale faktycznie polewam z ludzi, co maja parcie na bycie modnym czy ładny wygląd, wiec zakładaja te rzeczy co sa obecnie modne, ale nie pasuja kompletnie do ich wyglądu. Potwornie wyglądaja osoby otyłe w rurkach, tak samo niskie w balerinkach i rurkach- tragedia! Przedwczoraj widziałam niemozliwe zjawisko... Babka, na oko 175 cm wzrostu, w jakims stadium anoreksji chyba , bo na bank nie wazyła 50 kg. Jej nogi wyglądały jak moje ręce. I wyobrazcie sobie, ze załozyla dzinsy - rurki do tego. wyglądała jak kosciotrup, i jeszcze ten ogromny odstep miedzy nogami na samej górze jak u szkieleta

Gość zapent
i marudzą tu na forum, że są 'bardzo piękne i zadbane' a każdy facet przechodzi obojętnie i patrzy w drugą stronę chyba już znacie przyczynę samotności

Gość gość
zapent kobiety które chodzą tak ubrane też mają facetów, nawet mają mężów więc nie pisz bzdur

Bo teraz taka jest moda, takie rzeczy są w sklepach, a większość ludzi ma lepsze rzeczy do roboty niż bycie oryginalnym na siłę.

Gość a ja nie mam balerinek
leginsów też nie mam i skórki do nerek tez nie. przegrałam zycie.

a ja mam leginsy, balerinki i taką kurtkę i niby też przegrałam. Nie można wygrać :P

Gość gość
k***a? to w czym niby mają chodzic, jak nic innego w sklepach nie ma.. kuzwa marudzą a g***o wiedzą ... tak jest ladnie, mi sie podobają rurki, nie jakies k***a dzwony jak na starą babe...

Gość gość
kiedyś były modne dzwony teraz rurki

Gość gość
to nie pomyslałam, ze nic innego nie ma w sklepach. Ja od dawna sie zaopatruje w lumpeksach, a tam sa b rózne rzeczy za niska cene. mimo to, moda na rurki jest dla osób o super zgrabnej sylwetce

rurki mam, ale mam też kilka par prawie prostych spodni, takich lekko zwężanych, ale nie są to rurki (np. z house), poza tym są super spodnie typu chinos, czy jakoś tak, fajnie się układają.

Mnie się te proste spodnie nie podobają (chyba, że przecierane), zniekształcają sylwetkę moim zdaniem.

oo, ja super się czułam w dzwonach :)ale jak teraz oglądam zdjecia, to jednak widać, że moda ta zdecydowanie nie nadaje się na dzisiaj :) może za jakiś czas