Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panny Młode uśmiechajcie się!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkie Panny Młode! Oglądając filmiki ślubne na you tube do głowy przychodzi mi jedna cenna porada. Uśmiechajcie się więcej! Nieraz natrafiałam na film naprawdę profesjonalnego kamerzysty, który kręci filmy niczym z Holywood, ale jak widziałam skwaszoną minę panny młodej to aż się odechciewało oglądać. Wierzę, że to jest ogromny stres i ciężko w takim momencie myśleć o swojej minie :) wierzę też, że te dziewczyny to tak na prawdę bardzo sympatyczne osoby, które po prostu zjadła trema. Ale jak dla mnie, to filmy nakręcone z udziałem skwaszonej panny młodej wyglądają tak, jakby ktoś je do tego ślubu zmuszał. A przecież to ma być pamiątka na całe życie! Więc naprawdę... pamiętajcie o uśmiechu podczas przygotowywania do ślubu, ceremonii i wesela. To przecież najpiękniejszy dzień w Waszym życiu ;)

Gość gość
Jako fotograf również dołączam się do tego apelu :)

Gość gość
Sama napisałaś- zjada je stres, przeżywają tą sytuację, to dla niektórych wielkie emocje, a mają się ładnie uśmiechać żeby dobrze wyglądać na zdjęciach i filmach? Głupota, pokazówka...

Gość gość
a ja oczywiście oprócz tego,że się poryczę to będę się szczerzyć do bólu,zawsze się szczerzę,ale gdy mam stresa to śmiechu,uśmiechu najczęściej opanować nie mogę,taki typ,teraz myślę nad makijażem, swoją drogą tak do Pana Fotografa to powinniście mieć w swojej branży jakieś kursy kosmetyczne w sensie powinniście umieć doradzić danej PM jaki ma zrobić sobie makijaż by na zdjęciu,filmie pięknie wyszła buźka,oczy....

Gość gość
Do gościa z 23:51 Głupota i pokazówka? A nie uważasz, że nieraz to całe wesele to jedna wielka pokazówka? Moje zdanie jest takie, że jak ktoś nie radzi sobie kompletnie ze stresem i reaguje na niego skwaszoną miną to po co decyduje się na kamerzystę? To jest przecież dodatkowy stres. Takie filmy naprawdę nie są ładne i źle się je ogląda, więc może lepiej po prostu odpuścić filmowanie albo troszkę wyluzować i wykrzesać z siebie odrobinę uśmiec****Już lepiej śmiać się bez opamiętania niż wyglądać tak, jakby ślub był karą za grzechy :)

Gość gość
a nie możecie sobie wyobrazić prawdziwego, nie udawanego (u)śmiechu na własnym weselu???? Matko, to po c wam to, jak tak was to spina, stresuje itd? Ja miałam cudowny ślub i wesele, bo miałam zdrowe podejście do tego - zrobiłam, co mogłam, a co ma być, to będzie. I było super :) jak widzę panny młode martwiące się o d**erele to mi przykro :( bo TEN dzień się nie powtórzy!

Gość gość
" swoją drogą tak do Pana Fotografa to powinniście mieć w swojej branży jakieś kursy kosmetyczne w sensie powinniście umieć doradzić danej PM jaki ma zrobić sobie makijaż by na zdjęciu,filmie pięknie wyszła buźka,oczy...." - To jest cytat miesiąca moim zdaniem :P

Gość gość
cytat miesiąca,śmiejesz się ale gość rację ma,kto jak nie fotograf wie co dobrze wychodzi na zdjęciu,mi doradzała kosmetyczka malowała mnie na ślub i sesję po paru dniach,a asystentka fotografa na sesji kazała się umyć i pomalowała sama,na zdjęciach z jej makijażem podobam się sobie o wiele bardziej niż w makijażu ślubnym. AAAAAAAA i inaczej malowała w plener,a inaczej do zdjęć we wnętrzach(zamku). Nie będę robić reklamy powiem tylko,że państwo byli z Poznania.