Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża bez stosunku

Polecane posty

Gość gość

witam, mam 16 lat i właśnie spóźnia mi się o kilka dni okres. jestem dziewicą, ale ostatnio z moim chłopakiem doszło między nami do zbliżenia, zaspokajaliśmy się dłońmi. dotykał swojego przyrodzenia tylko przez krótki moment by mnie pokierować, a potem robił mi palcówkę. byłam wtedy dzień lub dwa przed momentem kiedy powinnam dostać okres, więc nie miałam dni płodnych. czy jest możliwe, żebym była w ciąży? proszę o odpowiedź.

Gość gość
Przestań dziewczyno.... Tu kobiety starają się o ciąże kilka lat a Ty będąc dziewicą myślisz, że jesteś w ciąży... Jeśli uraziłam to sorki ale denerwuja mnie takie posty bo tu dziewczyny mają większe problemy a Ty w ciązy nie jestes

Gość gość
jak nie miałas dni płodnych to jak mialas zajsc w ciaze??? skoro bylas NIEPŁODNA to jakim cudem? ja piernicze. a po drugie od palcowki sie w ciaze nie zachodzi.

Gość gość
ty z 21:42 szczerze a co to ma ją obchodzić że jakies durne staraczki się o ciąże starają x lat zamiast odpuścić i albo adoptować albo wziąć sobie psa. dziewczyna ma swój problem i jest on wazny tak samo jak jakaś pieprznieta od lat staraczka. tak więc do autorki: nie powinnaś być w ciąży jednakże jeśli podczas pieszczot była sperma i twój chłopak na palcach wprowadził ją do twojej pochwy to różnie może byc. pewnie nie jesteś w ciąży ale nigdy nic nie wiadomo

Gość gość
No chyba , ze facetowi tryska z palca hahaha

Gość foczka 44
Jak nie tym razem ,to juz niedługo bedziesz,jak juz zaczynacie a nie wiesz podstawy.Także nie mart się pierwszy strzał i bedziesz w ciazy.

Gość Nikuś690
Nie jesteś w ciąży

Gość gość
czy ta dziewczyna napisała, że mogłaby zajść w ciąże od palcówki ? niektórzy najwyraźniej nie czytają ze zrozumieniem . jeśli sperma była na jego rękach to to jest możliwe, zrób lepiej test .

Gość gość
Przeciez byla dwa dni przed okresem to po co ma sie stresowac i robic test

Gość gość
no skoro nie dostała tego okresu ?

Gość gość
Moim zdaniem powinna poczekac miesiączka napewno przyjdzie. W ciazy napewno nie jest miala dni nie plodne jest dziewica i chlopaka zadowalal ja tylko palcem

Gość gość
Pytanie czy 16-latka ma regularne miesiaczki?

Gość gość
zazwyczaj były regularne.

Gość gość
Pogadaj z mamą niedouczona dziewczyno. Gdzie my żyjemy, że nastolatki nie wiedzą skąd się dzieci biorą.. Ja pier/dolę!!! Uważaj jeszcze na główki kapusty, nie patrz na nie w dni płodne.