Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość above

nocne rozmowy 2

Polecane posty

Gość above

w poprzednim kasuje posty, proszę pisać w tym temacie

Gość above
cały czas kasuje nowe posty :/

Gość gość
No właśnie....Napisałam, powidziałam Ci dobranoc i odpowiedzi "wsiąkły" w nicość Idziesz kimać? / ja

Gość above
raczej tak aczkolwiek nie specjalnie mi się chce, a Ty ?

Gość gość
To Ci odpisałam bo myślałam że też idziesz spać / O.K. To Ty też się "zmyj" i ..acha! Nie zapomnij o ...."Porshe" hi...hi..hi.... Ja idę włączyć jakiś horrorek. Trzymaj się i być może kiedyś jeszcze się zgadamy. Powodzenia i.... pomyśl nad pomysłem! Dobranoc (lub Dzień Dobry), jak wolisz. Dzięki za miłą pogawędkę i za humor :-) / / Daj spokuj... u mnie to wczesna jeszcze pora. Ja jestem z tego gatunku który potrzebuje tylko 4-5 godzin snu lub wcale. Mogę siedzieć 24 godziny i nie odczuwam zmęczenia. To normalna przypadłość :-)

Gość above
zazdroszcze naprawde, moj organizm nie jest az taki wydajny :/ "porshe" jest lsni jak slonce i gotowy do jazdy ;) rowniez dziekuje za mila rozmowe i zycze dobrego dnia w sumie :p ( wychodzi na to ze na zakonczenie rozmowy powinienem powiedziec dzien dobry) a co bedziesz ogladac ?

Gość above
rowniez dziekuje za mila rozmowe :) moj "porshe" lsni jak slonce i jest gotowy do jazdy :D a co bedziesz ogladac ?

Gość gość
Hi..hi..hi..."Porshe"....buahahaha... Grunt żeby świeciło i błyszczało :-) No niestety albo stety...Mój organizm należy do tego małego procentu ludności który nie potrzebuje tyle snu. Uważam że dobrze. Przynajmniej nie prześpię połowy swojego żywota, a lubię się wałęsać nocami po miasteczku. Jest cicho, spokojnie, szczególnie na cmentarzach :-) Na razie nie oglądam niczego. zawsze jednak jest jakiś "straszak" do wyboru. Nie wiem dopuki nie zajrzę co jest :-) Dziękuję za życzenia :-) Teraz ja zapytam... co na dzień dzisiejszy? Będziesz odsypiać? :-)

Gość above
oj będę i chyba zaraz podejmę odpowiednie. założę cokolwiek na siebie bo zmarzłem jak cholera i wtopię się w łóżko.

Gość gość
Więc idziesz kimać? Dla odmiany, u mnie jest cieplutko (dopiero 3-ci taki dzień- obecnie noc), siedzę na dworze i..stukam w klawiaturę. Myślę że gdy Ty będziesz kimać, ja wezmę mojego ukochanego czworonoga na spacer po ulicach :-) Więc jak? Zegnamy się? Idź spać jeśli czujesz że powinieneś :-)

Gość above
W takim razie milego i udanego dnia zycze :) jeszcze raz dzieki za rozmowe :)

Gość gość
OK . Wzajemnie. Fajnie było, może kiedyś się zagdamy. A tak serio, pomyśl o Porshe!!! Pamiętaj (powtórzę się) z bzdór wychodzą super pomysły. Spróbuj! Mieszkam w kraju gdzie wszystko jest możliwe, więc próbuj i Ty. Dobranoc/Dobry dzień i miłego weekendu: paaaaa / Ja