Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spoznia mi sie okres...

Polecane posty

Gość gość

czesc dziewczyny, juz 5 dni temu powinnam dostac okresu, zamiast tego mam jakies zolte uplawy, lekko boli mnie brzuch jakbym miala miec okres a tu nic. Czy moglam zajsc w ciaze, ostatnio kochalam sie z chlopakiem 3 dni po ostatnim okresie.

Gość gość
3 dni po okresie to niebardzo ale to wygląda na infekcję

Gość gość
kurcze.. bardzo sie boje. lekko bola mnie piersi i juz wgl zaczynam swirowac

Gość gość
dodam tez ze sie zabezpieczlismy, no ale i tak sie boje

Gość gość
a nie lepiej kupić test ciążowy? to tylko kilkanaście złotych i już się wie . przecież jak będziesz w ciąży to ona nie zniknie ,. lepiej chyba wiedzieć wcześniej. tutaj nikt ci nie powie czy jesteś w ciąży bo takie same objawy mogą również występować przy różnych schorzeniach.

Gość karola3450
najlepiej pójść do ginekologa - przy okazji wykluczysz infekcję. JEsli to Toje okolice, to tu możesz zajrzeć - http://www.gemini-med.pl/ginekologia-i-poloznictwo.html ja byłam już kilkakrotnie i nie ma się czego bać, bo lekarze są naprawdę w porządku. :)

Gość kartovava
a skąd jesteś? tez myśle,że ginekolog do dbra opcja, okrezs moze spóźniac sie z wielu powodów, może to jakas infekcja. Ja chodze tutaj http://www.medis.pl/uslugi.html i też się denerwowałam przed pierwsza wizyta, ale nie było powodu, bo mają dobre podejście też