Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jomjest

Przysługa za lodzika

Polecane posty

Gość jomjest

Dziewczyny, jak zareagowałybyście gdyby kolega w zamian za przysługę o którą prosicie chciał od was zrobienie loda? Od razu w twarz czy może byłybyście skłonne do negocjacji? Może którejś z was już się taka sytuacja przydarzyła.

Gość kazdy sobie Rzepke skrobie
przysluzylem sie komunie tworzac Unie 🖐️

Gość jomjest
Może trochę rozjaśnie temat. Mam sąsiadkę z którą trochę się kumpluje ale nic nie iskrzy. Raz tylko po pijaku w klubie trochę się pomacaliśmy ale był to później co najwyżej temat do żartów. Dzisiaj poprosiła mnie ona o przysługę i spytała co bym chciał w zamian. Powiedziałem, że się zastanowię bo naprawdę ciekaw jestem reakcji, gdybym poprosił ją o lodzika.

Gość gość
Strzeliłabym go w pysk za taką propozycję, chociaż raz miałam podobną, ale chłopak wtedy chciał w zamian za przysługę wylizać moją cipkę ;)

Gość jomjest
Podbijam Żadna więcej się nie wypowie, uważacie to za aż tak głupi pomysł? Jakbym miał ją o 4pak piwa prosić to bym wolał za darmo jej pomóc bo jeszcze jakiś badziew mi kupi :P Jak przysługa jest dla niej ważna to powinna zaoferować coś "ekstra" prawda?

Gość gość
spoko powinna zrobic , mnie sasiadka poprosila o zawiezienie do jej rodziny w jakiejs tam sprawie bylo to ok 80 km w jedna strone, i jakos tez tak wyszlo ze w rewanzu wlasnie zrobila mi za kilka dni loda, milo wspominam,

Gość lodołamacz32
Kurde, tyle razy robiliśmy sobie lody z kumplami nawzajem za drobne przysługi, i nigdy nikt nie dawał sobie w twarz, ani się nie obrażał. To jest forum dla zakonnic, czy jak?

Gość gość
Ja jestem skłonna zrobić lodzika tylko za porządne wylizanie mojej muszelki.

Gość gość
Ja jestem skłonny wylizać porządnie muszelkę za nic... ot tak, dla przyjemności :)

Gość gość
sklonna a skad jestes