Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzel1992

ile wodki ?

Polecane posty

Gość andzel1992

Hej. W czerwcu slubuje. Otóż chce się wybrać na zakupy i moje pytanie brzmi ile musze kupić wódki na 80 osób. Ile napoji , soków, wody,wina. Ślub z poprawinami.

Gość gość
Nie zliczę ile razy się ten temat już tu ukazywał..

Widzę ze na normalne temat już nikt nie raczy odpisać. Ludzi tylko interesują tematy kontrowersyjne (kto gdzie i z kim ) smutne

Gość gość
my mamy liste na 70 osób, kupujemy 180 butelek 0,5 na dwa dni napoje mamy w menu 1l na osobę, ale 1,5 litra dokupujemy na osobę. Z racji, że mało osób będzie z tych co piją wino, kupujemy z 15 butelek wina, beczkę piwa, ale piwo na poprawimy, i pare butelek wódki smakowej.

Gość gość
Mielismy wesele na 60 osob,ogolnie liczyliśmy o,5l na osobe,od tego odjęliśmy ilość dzieci,co do win to mielismy po 6szt białego i czerwonego slodkieg oraz wytrawne czerwone.Powiem Ci,że nam się dużo zostało alkoholu-teraz goście już tak dużo nie pija jak kiedyś z tego co zauwazylam chodząc na weselach.Do tego musisz doliczyć na bramy i nie wiem jak u Ciebie jest ale na purten abend tez mielismy kilka flaszek wodki

Gość gość
też mam około 80 os wódka 100 butelek 0,5 jakieś 2 beczki piwa 30L i zastanawiam się ile win