Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam dylemat. pomocy

Polecane posty

Gość gość

mieszkam tylko z chlopakiem w mieszkaniu jest mala kuchnia ze nic sie nie zmiesci ani stol nic pokoj taki salon nie za duzy sypialnia bardzo mala baaardzo i lazienka mala i mamy okazje sie wyniesc do wiekszego mieszkania za ktore bysmy tylko placili o 30 fun wiecej tylko ze jest dalej do centrum ale to nic i jest salon nie za duzy kuchnia wieksza duzy ogrod i do gory 3 pokoje takie male jak to angielskie i lazienka ;> i niewiem czy sie przeniesc zebym sie dobrze czula no fakt do tej klitki malej co mieszkam jestem przyzwyczajona ale przeciez cale zycie nie musze mieszkac tutaj..

Gość 0 Terenia 0
Jak jest okazja i dojazd do centrum nie stanowi problemu to w czym problem? Rozumiem, że do końca życia chcecie się gnieździć w mieszkaniu wielkości wychodka bo się już przyzwyczailiście? 😴

Gość ex_debill_zaryczy_soon
też nie rozumiem problemu

Gość gość
samochod jest mamy no do centrum na pieszo jest okolo 20 min to nie wielce daleko tylko ze jak deszcz pada to wiesz;/ nie nie chcemy co ty zbieramy na swoj dom tylko na ta chwile jest okazja no i niewiem ;) zebym nie zalowala ale w sumie czego ja to jestem taka niewiem boje sie czegokolwiek zmieniac ;[

Gość gość
ja tam bym sie wyprowadzila jakby byla okazja dom jest przeciez po to zeby sie czuc w nim dobrze prawda ?

Gość Elwinnina
do centrum pieszo 20 min??? to przeciez rzut beretem, poza tym ile razy bywacie w centrum, z ciebie to jakas damesa chyba co lubie wozic 4 litery autem, spacer to sama przyjemnosc a deszcz cie nie roztopi, ludzie zycie jest jedno wiec nie ma co sie meczc w jakiejs malej klitce, po to wyjechalas chyba zeby sobie polepszyc warunki a teraz jak moasz okazje mieszkac w lepszym miejscu to masz dylemat?

Gość gość
hmm ale tak to jest ze sie nie chce gdzies gorzej czuc ;[ a niewiem tego ;p

Gość gość
no macie racje ;d

Gość onaUk
zmien chatke an lepsza i sie nie martw po ile macie lat?

Gość onaUk
na lepsza :)

Gość gość
Ja mam 22 a chlopak 27;))))

Gość onaUk
no tak , mlodziutka jestes ;) nie martw sie bedzie dobrze.