Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyliście, że Polacy sami się wzajemnie wyniszczają? Polak polakowi wilkiem!

Polecane posty

Gość gość

Wydrapalibyśmy sobie oczy, obcokrajowcom wchodzimy w d...Nasz kraj słabł przez to od lat. Polak nie pomoże Polakowi, polacy się wzajemnie nienawidzą, tłuką, mszczą, polki nienawidzą polaków, a polacy polek. Wytykamy sobie wzajemnie, utrudniamy życie. Sramy we własne gniazdo, a zagranicznych gościmi jak królów. Taka nasza mentalność od pokoleń. Gdyby nie to to bylibyśmy światowym mocarstwem.

Gość Mam swoje lata
Dawniej ludzie się szanowali, gościli się, byli dla siebie bardzo życzliwi.Sąsiad z sąsiadem Grał w szachy, bilard itp.Kobiety wyszywały, robiły na szydełku, inne na drutach, doradzały sobie wzajemnie.A dziś sąsiedzi nawet nie znają się, są podli, mściwi. Podłość można to dostrzec na tym forum w jaki sposób odzywacie się do siebie.Z jaką nienawiścią, upodleniem drugiego człowieka.Wstyd mi że w takim kraju żyję.

Gość gość
dlatego propaguje wzajemne sie wspieranie ,szacunek do tego co Polskie nie patrzac na rzad ktory scisle wspopracuje z krajami zachodnimi skutecznie niszczac Nas i nas KRAJ ! ja obcokrajowcom w tylek sie nie cisne i zamiaru nie mam ! uwielbiam wszystko co Polskie i cenie nasz narod bo jest zaradny pracowity i nikt sobie tak dobrze nie radzi jak Polacy w kryzysowych sytuacjach !

Gość gość
Zgadzam się. Nikt tak sobie nie psuje nerwów jak Polak Polakowi. Ciekawe tylko skąd pomiędzy można jednak trafić na życzliwych? Malutko takich ale jednak są.

Gość gość
macie depresje, czy co? :O

Gość gość
Ten temat to prawda!

Gość gość
Każdy by chciał życzliwości i pomocy dla siebie. A czy wy jesteście życzliwi dla innych ze swojego najbliższego otoczenia. Zastanów się jeden z drugim kiedy ostatni raz pomogłeś sąsiadowi wnieść zakupy na 4 piętro albo kobiecie wózek do tramwaju, kiedy przepuściłeś staruszkę w drzwiach, zapukałeś do chorego sąsiada z pytaniem czy nie zrobić mu zakupów? Zacznijmy dobro czynić od siebie a nie tylko oczekiwać go od innych.