Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wykształcone kobiety koło 30 są samotne?

Polecane posty

a może ty najzwyczajniej w świecie jesteś przemądrzała i lubisz się kłócić? sorry, znajdź sobie kogoś innego, mi się z jakąś wszystkowiedzącą babą użerać nie chce 🖐️ z taką niewyparzoną gębą to raczej nikogo nie znajdziesz.

napisałam obiektywną opinię na temat twego wpisu, w którym sama przyznałaś, że wnioskujesz BO WŚRÓD MOICH ZNAJOMYCH, a ty do mnie wyskakujesz z tekstem o niewyparzonej gębie :D nie będę nawet komentować

cóż, to ty mi robisz jakieś wrzutki o kiepskiej zdolności obserwacji, krótkowzroczności i generalizacji, do której notabene mam pełne prawo. - a moja kiepska zdolność obserwacji pozwala zauważyć, że twoją teorię o desperacji wszystkich kobiet przepychasz tylko po to, żeby poczuć się od nich lepszą i wyjątkową na tle innych. - natomiast fakty są takie, że desperacja dotyka ludzi obojga płci mniej więcej w równym stopniu, ale większość jednak desperatami nie jest. a ty nie jesteś wcale taka wyjątkowa, jak ci się wydaje.

lecisz najbardziej popularnymi psychologicznymi stereotypami. kobiety mają patologiczny przymus bycia w związku jak zona marcelo ze słodkiego życia (i ja na tym tle jestem wyjątkowa- znowu fakt)

Gość gość
Po co wywyższacie się,to takie prymitywne,niesubtelne.

Gość Facet goscinie
Tak samo jak wykształcone panie często twierdza ze nie chcą rodziny i dzieci tak i panowie w tym wieku często podzielają ten pogląd. Pomyślcie, gość ma ok 30, mieszka sobie od lat sam, dobrze zarabia, ma hobby i czas na realizacje. Spotyka sie ze znajomymi, wyrywa młodsze panny... Generalnie typ faceta który byłby odpowiedni dla pan z tematu. Tylko ze on tez nie chce. Paradoks całej sytuacji jest taki ze chwilami oni wszyscy sa samotni i wtedy powstają takie tematy.

Gość gość
bo przespały swoją szansę? faceci wolą 20-letnie

Gość gość
Ja studiuje i powiem tak. Moja siostra i znajome to wszystko babki z wyzszym wyksztalceniem. Sa samotne. Czesc kolezanek miala podobnie tak do 30. Pozniej rozeszlo sie paru zwiazkow i maja powodzenie u facetow po przejsciach, takich co ich laska zdradzala i nie ukladalo sie. I pozniej sa z nimi szczesliwe. A te co mlodo za maz wyszly to przewaznie jak robily awantury w stylu "k****, ty c***u, ozen sie ze mna, bo co ludzie powiedza" - np. zona brata i wyksztalcenie zawodowe. p.s. czekamy az brat sie rozwiedzie :(

Gość gość
z facetami z odzysku, masakra nieudacznikami co nie umieli stworzyć związku

Gość gość
Ja studiuje i powiem tak. Moja siostra i znajome to wszystko babki z wyzszym wyksztalceniem x gdyby to było takie trudne ... maja powodzenie u facetow po przejsciach x czyli są tzw gownem, bo tylko tacy jak one same, się nimi zainteresowali

Gość dskjghdfkjbgfmdkhg
Nie nazywaj człowieka gównem tylko dlatego, że mu się związek nie udał. Zresztą co to za nazewnictwo w ogóle? Nikt nie jest gównem! Ja uważam, że wiele osób rozstałoby się gdyby miało odwagę (a często także i pieniądze) i nagle okazałoby się, że jest mnóstwo takich osób po długich związkach które obecnie są samotne. Wiele par jest ze sobą z przyzwyczajenia, nie widzą innej opcji mimo że im się nie układa, biorą ślub, mają dzieci i nie są ze sobą szczęśliwi.

Gość gość
Jasne tylko te "wykształcone" stare panny są szczęsliwe z mośkami z odzysku :D

Gość dskjghdfkjbgfmdkhg
No jasne, jak ktoś woli się kisić w nieudanym związku i cieszyć, że nie będzie nigdy "mośkiem z odzysku", to takiego kogoś nie przekonam.

Gość gość
No jasne, jak ktoś woli się kisić w nieudanym związku i cieszyć, że nie będzie nigdy "mośkiem z odzysku", x wy nie macie szans na innego

Gość gość
to tak jakbym kupił używane porsche i się cieszył, przecież na nowe mnie nie stać

Gość gość
ciebie łysy prawiczku nie stać nawet na używane, bo jesteś bezrobotny

Gość gość
claude - naprawde zajmij rece czyms innym niz pisanie tutaj i spusc cisnienie

Gość dskjghdfkjbgfmdkhg
A co to w ogóle za tekst z tym używanym porshe? Z takim podejściem to jedyną odpowiednią dziewczyną jest 18letnia dziewica, która nigdy z nikim nie była w związku. Bo jak już z kimś była to jest używana.

Gość dskjghdfkjbgfmdkhg
miało być "porsche" a nie "porshe"

Gość gość
dskjghdfkjbgfmdkhg No jasne, jak ktoś woli się kisić w nieudanym związku i cieszyć, że nie będzie nigdy "mośkiem z odzysku", to takiego kogoś nie przekonam. xxx O patrzcie jaki jasnowidz kafeteryjny. :D Każdemu nieszczęśliwe małżeństwo przepowie, żeby choć przez chwilę się dowartościować :D

Gość gość
Mosiek intensywnie myśli co tu wykombinować :D

Gość gość
gość ciebie łysy prawiczku nie stać nawet na używane, bo jesteś bezrobotny x jak zwykle gowno myśli że wszyscy są tacy jak ono

Gość gość
Mosiek, bo ci się mózg zlasuje :D

Gość dskjghdfkjbgfmdkhg
Poczytaj moje wcześniejsze posty, zobaczysz że nie muszę się dowartościowywać. Nie wszystkie małżeństwa czy długie związki są nieszczęśliwe, przecież to oczywiste. Szczęśliwe są szczęśliwe i niech tak pozostanie. Ale sporo tutaj wątków np.- ja chcę dziecko on nie, ja chcę ślub on nie, nie chcę mieszkać z teściami a on chce, ja mam pracę a on nie i nie szuka - to po co dziewczyno jesteś z kimś takim, z kim nie zgadzasz się w tak podstawowych kwestiach? To ma być szczęście? Z kimś takim i tak jesteś samotna.

Gość gość
widać jacy szczesliwi sa ci ktorzy po innych jada sloneczna niedziela a oni samotnie przed kompem rzygaja jadem bo nikt ich nie chce

Gość gość
Nie wszystkie małżeństwa czy długie związki są nieszczęśliwe, przecież to oczywiste. Szczęśliwe są szczęśliwe i niech tak pozostanie. x oczywiście te wykształcone z miskami z odzysku będą szczęśliwe

Gość gość
widać jacy szczesliwi sa ci ktorzy po innych jada sloneczna niedziela a oni samotnie przed kompem rzygaja jadem bo nikt ich nie chce x a co mam robić? jestem szczęśliwy i lubie pisać na kafe przez smartfon, nie mogę? i lubie samotne życie, z wyboru

Gość gość
dskjghdfkjbgfmdkhg Poczytaj moje wcześniejsze posty, zobaczysz że nie muszę się dowartościowywać. Nie wszystkie małżeństwa czy długie związki są nieszczęśliwe, przecież to oczywiste. Szczęśliwe są szczęśliwe i niech tak pozostanie. Ale sporo tutaj wątków np.- ja chcę dziecko on nie, ja chcę ślub on nie, nie chcę mieszkać z teściami a on chce, ja mam pracę a on nie i nie szuka - to po co dziewczyno jesteś z kimś takim, z kim nie zgadzasz się w tak podstawowych kwestiach? To ma być szczęście? Z kimś takim i tak jesteś samotna. xxx Szczęąliwe, długie małżeństwa nie mają tego typu problemów, nie rozśmieszaj mnie :D