Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce zostac samotna matka na zyczenie

Polecane posty

Gość gość

troche sie boje bo nie mam rodziny wlasciwie jestem sama jak palec jedynie to mam znajomych, mieszkam za granica od bardzo dlugiego czasu, odkad moje ostatnie zwiazki sie rozsypaly (mialam tylko polakpw zeby nie bylo:) nie chce szukac kolejnego a mam swoje lata mam 31 i czuje ze nie chce z tym zwlekac zwlaszcza ze od zawsze chcialam miec parke dwoch urwisow nawet jak mialam plany z moim facetem o zalozeniu rodziny itd no ale wyszlo jak wyszlo od 2 lat jestem sama nie szukalam nikogo nie bylam nawet na jednej randce czuje ze nie ma sensu marnowac sobie zycia z kolejnym ktory albo bedzie duzym dzieckiem albo bedzie mial znowu jakis sekret o ktorym sie dowiem po czasie stracilam zaufanie do tego rodu ze tak powiem, a wiec chcialabym przezyc zycie tak jak pragne normalnie chcialabym zajsc w ciaze czy ktos moze sie wlaczyc do dyskusji jak to naprawde wyglada z perspektywy samotnej matki?

Gość Taki_jeden_964
To się hajtnij z obcokrajowcem jak Polacy ci nie odpowiadają. Bycie samotną matką nie jest dobre. Pomyśl też o dziecku, które czasem potrzebuje ojca.

Gość gość
Faceci to problemy :D ale dziecko raczej powinno sie wychowywac w pelnej rodzinie, czy Ciebie tez tylko matka wychowywala?