Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DZIEWCZYNY PROSZE POMOZCIE MI

Polecane posty

Gość gość

czesc. mam 23 lata. jestem z chlopakiem pare ladnych lat. oprocz pieszczot nie uprawialismy jeszcze seksu. mimo ze mam wiedze na temat srodkow antykoncepcyjnych to panicznie boje sie ze odrazu zajde w ciaze, pozniej druga, trzecia... wiem ze to nie jest normalne ale ciagle mam takie mysl i strasznie boje sie isc po tabletki i zaczac wspolzyc.chlopak wyrozumialy i czeka ale nie bedzie na mnie czekal cale zycie. czy cos ze mna nie tak? moze jestem na cos chora i powinnam isc do psychologa?

Gość gość
prosze

Gość gość
ja od kilku lat stosuje gumki i jeszcze nie zawiodly:)

Gość gość
Halo...

Gość gość
Tak Przemo, idz do psychologa...

Gość gość
tabletki brane prawidłowo, wg zaleceń są naprawdę skuteczne. Ale jeśli naprawdę nie masz do nich zaufania, to stosuj dodatkowe zabezpieczenie w dni płodne. Da to dodatkowe zabezpieczenie przez co Ty zyskasz komfort psychiczny :) Ja od 20 lat współżyję, zażywam przez ten czas tabletki, mam dwójkę planowanych dzieci, oczywiście zapłodnienie po odstawieniu tabletek. Ale ja miałam podobnie jak Ty, tylko, że ja dodatkowo prze kilka lat (2-3) na początku jako drugie zabezpieczenie stosowałam globulki dopochwowe. Po tym czasie mi przeszło schizowanie i lecę teraz tylko na tabletkach. Powodzenia.

Gość gość
Halo...

Gość gość
Ale do tego tabletki?