Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem wściekła na miejsce pracy

Polecane posty

Gość gość

Pracuję w firmie która jest spółką akcyjną i mam najwyższe wykształcenie ze wszystkich. Skończyłam technikum ekonomiczne w specjalizacji rachunkowość i finanse, oprócz tego ukończyłam szkołę policealną na kierunku technik administracji i prawo, mam też podyplomowe zarządzanie zasobami ludzkimi i co? ja tam mam najniższe stanowisko - wyższe stanowisko ma dziowła bez matury po ogólniaku, czyli ma wykształcenie podstawowe - drugi chłopak po liceum bez matury, czyli ma wykształcenie podstawowe - trzeci chłopak po studiach humanistycznych, czyli ma wykształcenie tylko średnie bo ma sam licencjat a ja??? przynieść, podaj, pozamiataj jak głupia c**a.

Gość BIMPL
Czy chciałbyś wreszcie poczuć wolność finansową, a nie masz 18lat? Jeżeli tak, to czytaj dalej… Ostatnio, nie jaki Vick Strizheus przetestował nowy pomysł marketingowy "Big idea mastermind", w zasadzie robiąc coś całkowicie przeciwnego do tego, co 98% marketerów robi teraz w Internecie … Przyniosło mu to ponad $710,000 w zaledwie 28 dni. (Sprostowanie- jego wyniki są ponadprzeciętne) Najlepsze w tym jest to, że nie było to nawet wprowadzenie nowego produktu na rynek. Nie miał przy tym żadnego partnera biznesowego, który mógłby go wesprzeć dużą listą mailingową, a i tak dzięki temu pomysłowi zarobił ponad $710,000 w 28dni W 2013roku osobiście zarobił ponad $2,8miliona i pomógł wielu osobom odmienić swoje życie i odnieść sukces. Myślimy, że go POKOCHASZ. Jest naprawdę świetny! Miłego oglądania, Kliknij tutaj i obejrzyj film, który być może zmieni Twoje życie! http://bigideapolska.pl/szansa/bimpl.html

Gość gość
tak? na uklady nie ma rady zwlaszcza w miejscu w ktorym nie morduje sie szmat w******ych z kazdego miejsca na swiecie za ..... po ile podpis?

Myslisz ze to kwestia miejsca? Jakies podziemne zyły wodne podejrzewasz?

Gość gość
CHyba coś Ci się pomyliło kobieto. Człowiek po licencjacie ma wykształcenie wyższe. Myślisz że skończyłaś technikum ekonomiczne i już wyżej d**ę nosisz i srasz. Ja również je skończyłam ale nie poprzestałam na tym. Trzeba było iść na studia a nie teraz zaniżasz innym ich wykształcenie bo zrobiłaś kilka kursów policalnych w prywatnych pseudo szkółkach. A kobiety po szkole średniej bez matury mają wykształcenie średnie niepełne a nie podstawowe geniuszu.

Nie spinajcie sie tak tylko wyslijcie swojego najlepszego maila zeby dowiedziec sie jak zarabiac dolary w polsce cymbaly

Gość gość
gość z 10:06 Bez matury masz wykształcenie średnie. Matura jest po to, aby iść na studia. Polecam zobaczyć, co jest napisane na świadectwie ukończenia LO :)

Gość gość
no to rzeczywiscie na spoko :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

Gość gość
niestety, znajomośc****ewnie ich ciocia ich tam wkręcila