Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tina2904

dziewczyny mam obawy, pomozecie?;(

Polecane posty

Gość tina2904

dziewczyny co jest grane? biore drogie opakowanie tabletek , zostalo mi jeszcze 6 tabletwk a ja mam bol miesiaczkowy no i krew leci dzis jak by miesiaczka , wczoraj mialam plamienia i uznalam ze to normalne , ale dzis ta krew i bol? czy to tez normalne?

Gość tina2904
dodaje ze biore tabletki antykoncepcyjne. NarraYe. i biore pierwszy raz w swoi zyciu , wiec dlatego was pytam. .

Gość tina2904
no prosze niech sie ktos mi wypowie czy to cos powaznego czy ni ;(.

Hej, dla Ciebie to może straszne i się boisz. Jeśli bierzesz tableki po raz pierwszy to może tak krwawienie wystąpić. Miałam podobnie jak zaczynałam brać antykoncepcję.. Po prostu Twój organizm dostaje hormony , i próbuje je zaakceptować. Nie boj się , musi się cykl unormować

Gość tina2904
ale antykoncepcja jest zachowana? no kurcze bardzo sie boje bo ewidentnie to wyglada mi na okres a mam keszcze dokladnie 5 tablet to wybrania. boje sie ze cos jest nie tak bo w zeszlym miesiacu wszystko ladnie przyszlo tyle ze tez mialam na poczatku plamienia ale takie micro

Tak jest zachowane działanie antykoncepcyjne. Po okresie zacznij brać drugie opakowanie.

Gość tina2904
czyli zrobic przerwe i bedzie cacy?:) nie mam podstaw do zmartwien? a jeszcze jedno w przerwe tez jestem zabezpieczona?

Jak skończy Ci się okres zacznij brać normalnie tabletki. Tak jak lekarz Ci mówił dokładnie . Tak jest zachowanie, ale żeby była gwarancja skutecznego zabezpieczenia musisz brać je dłuższy czas. W razie jakiś dziwnych sytuacji zgłoś się jeszcze do lekarza jak zobaczysz coś nie pokojacego

Gość gość
nadstawiasz dupska byle komu a teraz masz dylematy

Gość tina2904
nie nadstawiam mam jednego chlopaka w swoim zyciu na koncie seksualnym i to raej sie nie zmieni:-)