Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wredność w internecie, czy tak musi być?

Polecane posty

Gość gość

Jestem na kafeterii od kilku miesięcy, pisałam tylko w jednym wątku do czasu aż pojawił się jakiś oszołom i zaczął nam dokuczać podłymi wpisami. Po jakimś czasie założyłam wątek bo miałam problem i chciałam znaleźć kogoś kto miał podobnie. NO I sie zaczęło piekło. Co chwile ktoś wypisywał jakieś brednie, ohydne insynuacje, obrażał, ponizał. Ignorowałam to, ale nie dało się wytrzymac i po dwóch dniach zrezygnowałam. Zaczęłam czytać inne wątki. Na każdym bylo podobnie. Czy internet musi być takim śmieciowiskiem? czy normalni ludzie nie mogą w spokoju korzystać z tej wspaniałej techniki ? Skad w ludziach tyle nienawiści i agresji? Potzreby aby poniżać i wyśmiewac innych??? Czy ci ludzie nie mają nic innego do roboty tylko wchodzą na każdy wątek po kolei i tylko szukają okazji żeby przysrać ?Jestem tak tym zniesmaczona, ze brak mi słów aby to opisać.

To glownie problem takich stron jak ta, gdzie kazdy moze pisac anonimowo, bez logowania.

Gość gość
tak do główna przyczyna, załozyłąm wątek na ogólnej dyskusji bo przez przypadek "weszło" mi na macierzyństwo :)