Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak schudnąć 7 kg

Polecane posty

Gość gość

Witam chciałabym schudnąć 7 kg w 2-3 miesiące, oczywiście zdrową dietą żywnościową (pieczywo ciemne-pełno ziarniste, ciemny ryż, dużo warzyw, owoców, chudego pieczonego mięsa, ryb w ziołach, 2 litry wody dziennie itp) do tego ćwiczenia 2 razy dziennie po 30 min i chyba zapiszę się na fitness (chodzi mi tutaj głównie o "Step" i "Fat Burning") nie jestem gruba, ale chciałabym trochę trochę schudnąć, ulepszyć swoją figurę i ujędrnić ciało, chodzi o to,że nie mam 18 lat i nie chcę spowodować utraty piersi, ani zaprzestać ich rozwój poprzez odchudzanie (zdrowe i aktywne) mimo to trochę się obawiam

Nie spowodujesz utraty piersi po przez odchudzanie jednak zbyt duży wysiłek może źle na nie wpłynąć, zależy co robisz. Myślę że jeżeli zależy ci na schudnięciu i będziesz przy tym ćwiczyć to schudniesz te 7 kg. już po miesiącu, ale musisz się zdrowo odżywiać tak jak napisałaś. Dodaj do tego jeszcze herbatę zieloną, czerwoną, albo zieloną kawę te trzy napoje dobrze wpływają na trawienie, jak i również przyśpieszają spalanie tkanki tłuszczowej. Mam nadzieję że pomogłam :)