Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla niej niech w końcu schudni

Kupiłem na urodziny dziewczynie wagę.

Polecane posty

Taką z******tą analityczną z % tłuszczu, mięśni, wody i kości w organizmie a także z pomiarem kalorii ile je oraz ile faktycznie potrzebuje. 259 zł poszło się ****** No ale może w końcu zrozumie, że trzeba się za siebie wziąć. Nie to że ją rzucę czy coś tam no ale no k****. Ma 10 kg za dużo wg wskaźnika BMI. Waży 2 kg mniej ode mnie.

aż dziwne, że to napisałeś...ja na jej miejscu rozbiłabym ci tą wagę o głowę.

oboje mamy po 160 cm wzrostu. Ona waży 120 a ja 122.

No tak k****. Lepiej było kupić czekoladki tak ??? To praktyczny prezent ! Może dzięki niemu zmienić swoją sylwetkę i mieć korzyść na całe życie.

Gość gość
super prezent :) Ja bym się ucieszyła

to chamski prezent, o czymś takim można porozmawiać przy innej okazji, a nie dawać wagę na urodziny. To tak jakby komuś kto ma problemy z zatokami kupić odświeżacz do ust.

Jedyna normalna ;) Nie wiem czy jak dostanie ten prezent to się ucieszy bo może zostać jakiś tam niesmak. No ale z czasem polubi wagę ;) Pewnie i mi też coś złośliwego kupi kiedyś. Byleby było to praktyczne.

Ja też ucieszyłabym się z takiego prezentu. Tylko trącisz mi hipokrytą. Razem coś zróbcie, bo Ty nie lepiej wyglądasz jak tak ważycie sobie oboje. Raźniej w dwójkę ;)

Gość gość
Gorzej jak kupi karnet do agencji żebyś sie troche podszkolił.

Gość gość
Ja bym taki chciala prezent,waze 58kg przy 166,glównie brzuch,boczki, i jak chce sie tak dokladnie zważyć to musze chodzic do sklepu do takiej wagico mierzy wzrost,oblicza bmi,tluszcz itd. wrzucać kase by znac te parametry.

ja tez bym sie ucieszyla:-) toby oznaczalo ze moj chlopak chce dla mnie dobrze:) ize dba o mnie:-) tylko kup jej dio tego jeszcze kwiatka zeby to nie byla sama waga:-)

nie jestem hipokrytą żadnym. Ja tam nadwagi nie mam, z resztą gram regularnie w piłkę w klubie.

Kwiatka nie i żadnych czekoladek też nie. Pójdziemy do kina bo wiem że lubi. Wagę dostanie ale to nie wszystko. Namówię ją na basen żeby ze mną chodziła. Jak się jej spodoba to jej karnet wykupię żeby regularnie pływała. Wtedy będę miała w domu sex bombę :D

Gość gość
ja swojemu alkoholikowi kupiłam srebrny alkomat

Gość gość
Lepiej było kupić jakiś przyrząd do ćwiczeń. Sama waga co ma dać? Może najwyżej dziewczynę zdołować albo w*****ć.

Gość gość
Haha ja bym takiemu kurduplowi kupiła katalog klinik oferujących wydłużanie nóg :p Nawet o 10 cm !!!! Żebyś choć zaczął przypominać mężczyznę :p

Gość gość
będziesz miała:D jak robisz prowo to się pilnuj

Przyrządy to mogę jej kupić za jakiś czas. Teraz chcę ją zarazić trochę przyjemnością z ruszania się. Namówię na basen. Może na bieganie albo chociaż rower. Gdybym kupił jej jakieś tam przyrządy to ja już to widzę jak by się jej chciało ćwiczyć samej z zegarkiem w ręku i pocić. Tak samo jak i mi. Gram w klubie, jest masa znajomych , rywalizacja. To jest dopiero ryzrywka. Mamy profesjonalny sprzęt za grube tysiące i na nich to można ćwiczyć. Ja swojej takiego sprzętu nie kupię. Wolę na mieszkanie odkładać.

Tamto to był podszyw. Mam 181 cm i ważę 77 kg. Moja dziewczyna ma 172 i waży 75 kg.

No to ktoś się podszył pod Ciebie. Przepraszam. Nie zmienia to faktu, że ja ucieszyłabym się z takiego prezentu.

od dawna nie współzyjemy,bo mi brzuch nie pozwala dojść siusiakiem do dziurki,jak się na niej położę to mi dynda w powietrzu

Gość gość
Jaką wagę kupiłeś? Ja też mam analityczną co mierzy różne rzeczy poza wagą, ale nie jestem przekonany co do jej pomiarów

Nie wiem czy mogę o tym mówić ale grube dziewczyny strasznie śmierdzą w kroku,co uniemozliwia lizanie narządów płciowych

Gość gość
Bardzo dobry prezent!!Wolę szczerość od zakłamania, bo wokoło pelno przypadkow ze mężus czy chłopak niby udaja ze zakochani i zadowoleni a potem nagle znajduja inną szczuplejsza albo z normalna budową ciała. Sam jesteś grubasem więc proponuje dietę i dla Ciebi i dla kobiet.Mozecie się wzajemnie motywować. 122 kg u kobiety to wieloryb u faceta tez b zle.

Też uważam że prezent jest ok. Pewnie się zdziwi :D No ale i tak mnie kocha i to bardzo mocno :P Nie jest głupia, to rozsądna dziewczyna. Fochów i głupiej dziecinady nie zrobi. Kilka już razy chciała się za siebie wziąć tylko że przerywała po kilku dniach bo się jej nie chciało.

KUpiłem taką szalkową z drewnianą podstawą,brakło mi odważników i w sumie nie wiem ile waży moja dziewczyna,ostatnio ważyła 156 kg i odważniki się skończyły,może będe musiał pralkę wciągnąc żeby znac wynik

P*****le twoją diete,nie uważam się za grubasa,dla mnie gruby to 200kg do góry,póki co biegam,pływam,jeżdzę na ośle i strzelam z łuku

oprócz tego strasznie sie poci i cały czas śmierdzi od niej, myśle zeby jej dokupić dezodorant do tej wagi, co myślicie?

tak naprawde to tą wage ukradłem z rzeźni, taką dla świń żeby moja dziewczyna mogła sie na niej zważyć