Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam tyle ciuchow Malo czy duzo A Wy ile macie

Polecane posty

Gość gość

Kostium 10 sukienek 2 spodnice 6 spodni 8 zakietow 5 swetrow 4 kurtki 1 bluzek 8 butow (bez domowych) 6 paskow 4 rekawiczki 3 nakrycia glowy 4 torebki 14 majtek 28 skarpet 4 staniki 4 rajstopy 2 zestawy do biegania 44 czesci bizuterii

Gość Sil1a
Mialam na mysli - 13 bluzek ;) zjadlam 1

Gość gość
jeszcze mnie nie pooyebało żeby liczyc każdy ciuch

Gość ManiaczkaL
Takie same mam odczucia. Bym chyba szalu dostała. Z tej listy co podałaś to mam więcej na pewno. No ale nie mam rękawiczek. Mam za to kapelusze trzy. Niedawno oglądałam serial Grachi i jedna z głownych bohaterek Matilda była w czerwonej sukience i czerwonym kapeluszu. Bosko to wyglądało, więc nie mogłam się powstrzymać.

Gość Sil1a
Ja policzylam przy porzadkach :) Wole liczyc ciuchy niz tak sie wyrazac, jak Wy :) poza tym nie chodzi o kazda sztuke, tylko o rzad wielkosci. Ciekawa jestem, ile macie. Mozecie mi przy okazji polecic jakies ciekawe perfumy na dzien? Cos o zapachu drzewnym albo zielonej herbaty lub ziol?

Gość ManiaczkaL
I tak teraz doczytałam, że przy majtkach musialabym dostawić 1 z przodu. Przeciez 14 majtek to duzo za mało jak na kobietę mi się wydaje.

Gość gość
aa ja mam Green Tea Elizabeth Arden :P

to nie jest dużo ubrań, np. ja mam tylko dwa żakiety (których nie noszę), ale dużo więcej spódnic, swetrów i torebek. Bielizny masz faktycznie mało.

Gość gość
8 butów czyli 4 pary czy 8 par to w sumie nie dużo .

Gość Sil1a
A jak pachna? tylko nie pisz "jak zielona herbata" :) co jest w nich ciekawego? Ja sie zastanawialam nad Shiseido "Zen" ale nie wiem, jak pachna :)

Gość Sil1a
Racja, mam 8 PAR butow :P z czego 3 pary zimowych

Gość gość
co do Green Tea to jak dla mnie to jest wyczuwalny przede wszystkim jakis taki cytrusowy zapach :D

Gość gość
jest taki w sam raz na lato ten zapach, dostalam na urodziny od kolezanki, wiec nie mialam nic do gadania :D ale przypadl mi do gustu :D moze to nie jest jakis nr 1, ale ogolnie jest w porzadku :D

Gość gość
Średnio. Ja też ogolnie w szafie robilam ostatnio porządki oddalam ciuchy( te ktorych nie noszę z rok) kuzynce . Z drugiej strony ostatnio to nawet co tydzien kupuje coś ;) wiec garderoba sie powieksza

Gość Sil1a
Oj, cytrusowy nie. Szukam jakiegos zapachu na dzien, spokojnego :) bardziej drzewo i zielsko niz kwiaty

Gość gość
ale to dla mnie czuc troche cytrusów, zalezy od człeka :D powachaj sama, moze Ci przypadnie do gustu ;d

Gość gość
up

Gość gość
W sam raz :)

Gość Sil1a
:)

Gość gość
wg mnie masz mało, bo ja mam : Kostium kąpielowy : 2 sukienek: 6 spodnice: 4 spodni : 6 zakietow: 2 swetrow : 14 kurtki: 6 bluzek: 121 butow (bez domowych): 10 paskow: 4 rekawiczki: 3 nakrycia glowy: 8 torebki: 10 majtek: 23 skarpet: nie wiem ale conajmniej 10 par staniki: 3 rajstopy: nie noszę ale mam z 3 zestawy do biegania : 1 czesci bizuterii ; nie wiem za to mam jeszcze: szorty: 5 bluzy sportowe: 5 kombinezony : 1 ponczo: 3 narzutki: 2 kamizelki: 2 szaliki i kominy:4 chusty i apaszki: 12 leginsy: 13 pończochy: 3 tuniki: 4

Gość Sil1a
To chyba raczej masz podobnie do mnie, z wyjatkiem bluzek. Fakt, mam 3 poncha, 2 kominy, 3 narzutki / bolerka jeszcze.

Gość gość
nawet nie chciałoby mi się policzyć...najwięcej mam sukienek, tunik i swetrów...4 płaszcze, 3 kurtki i 4 torebki...16 par butów

Gość Sil1a
Ja kiedys mialam setki ubran.

Gość gość
jezu nie wiedzialam ze mozna mies tak malo ubran szok jak mozna zyc z 3 biustonoszami fascynuje mnie to ??

Gość gość
Normalnie, biustonosze się pierze.

Gość gość
HAHAHAH AJA JESTEM MINIMALISTKĄ KUPUJĘ TYLE ,ILE MI POTRZEBA a nie żeby zalegało w szafie i śmieję się z tych sprzedających tony ciuchów na all i błagających ,żeby choć w połowie im się zwróciło, jestem szczęśliwa i nie przytłaczają mnie tony zbędnych szmat modnych pół roku!

Gość gośćfwe
wczoraj byłam w vero moda a tam promocja kup 3 zapłac za 2 czyli ta najtańsza rzecz za darmo ale powiem wam że szukałam szukałam i godzine przymierzałam i nie umiałam wybrać 3 rzeczy ;/ wziełam tylko 1 i to na jesień dopiero. Parkę która mi sie już kolejny rok podoba ale szkoda mi było 198 zł to ja teraz kupiłam za 95 zł wiec uważam że jak na parkę to spoko bo one z reguły są mega drogie. Jest długa a ja lubię takie bo przeważnie mam długie swetry:P wiec kurtki wtedy odpadają

Gość gość
chodze nago

Gość gość
1 biustonosz,1 slipki 1 dzinsy 1 bluzka 2 peruki 30 par rzes, 1 kozaki biale,1 szpilki czerwone,1 skarpetki