Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety nie powinny miec wymagan odnosnie wzrostu u mezczyzn, to dosyc plytkie,

Polecane posty

Gość gość

i przykre, mogace zranic facetow. Patrzy sie na charakter a nie na wzrost.

Gość gość
Niestety ale nie jest płytkie, bo niscy faceci sa często agresywni i bez empatii

Gość gość
facet musi mieć przynajmniej 180 cm wzrostu taka prawda

Gość gość
ale już powyżej 182cm to mutant, a nie facet taka prawda

Gość gość
hahaha śmieszny jesteś faceciku , nie mieć wymagan ? to ty pokochaj 40 letnią żulicę alkoholiczkę bez zębów i włosów , kochaj za charakter nie wygląd :D

Gość gość
A faceci nie powinni miec wymagan co do figury (kg) I urody, bo to takie plytkie

Gość gość
Mutant jest powyżej 195

Gość Maec
Czas chyba niestety pogodzić się z tym, że w dzisiejszych czasach i panie i panowie są bardziej płytkie niż strumyczek.

Gość gość
ahahahhaa leze :D

Gość gość
nietrafione porównanie, żulica właśnie dlatego jest żulicą że ma z/j/e/b/a/n/y charakter, inaczej by sie nie doprowadziła do takiego stanu, więc jaki to u niej piękny charakter? żaden...

Gość gość
nie jest to płytkie. KAŻDY patrzy na wygląd. nie mam zamiaru być z kimś kto mi sie nie podoba wizualnie. charakter jest przede wszystkim ważny, wygląd zaraz za nim, a że przy pierwszym poznaniu patrzy się głównie na wygląd to czasem jest ważny na równi z charakterem. są takie cechy nie do przeskoczenia, dla mnie np, facet niższy ode mnie i chudy, no nie dam rady, albo jąkający się. i może mieć świetny charakter ale nie dałabym rady tego przeskoczyć.

Gość Maec
Nie oszukuj się, że to nie jest płytkie, bo jest. Co zapewne zrozumiałabyś, gdyby jakiś ci się podobał, ale objechał Cię od góry do dołu za twoją własną powierzchowność. Co nie zmienia faktu że to po prostu życie - dla jednych wygląd jest niesamowicie ważny, dla innych tylko trochę. Osób seksualnych które w ogóle nie przywiązują wagi do tego jak partner wygląda (nawet jeśli ich gusta miałbyby byś spaczone) praktycznie nie ma. Kwestia trafienia w kogoś kto lubi nasz typ albo nie ceni wyglądu *aż* tak.