Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość w kuchni

Co można zrobić z mięsem z rosołu?

Polecane posty

Gość gość w kuchni

Bo nie wyszło zbyt dobre...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
zmielić i zrobić z niego kotlety normalnie, tak jak z surowego dodajesz surowe jajka, bułkę tartą, przyprawy, podsmażoną cebulkę obtaczasz w bułce i smażysz na patelni zobaczysz, że są dobre

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
jeszcze zapomniałam - ja dodaję do tych kotletów też parę gotowanych jajek, konsystencja jest wtedy lepsza

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość w kuchni
A jakie przyprawy dodajesz?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
sól, pieprz, odrobinę gałki muszkatołowej i świeżą zieleninę - pietruszkę i koperek (jeżeli akurat mam)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość w kuchni
Dziekuje :) Pojawiło się światełko w tunelu, że nie zmarnuje tego miesa z rosołu. Ktoś ma jeszcze jakiś przepis?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
zmielić i do pierogów jako farsz albo na placki, zawinąć i smażyć- będą krokiety :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Dziękuję:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja jeszcze czasem dodaję do domowego pasztetu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×