Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci lubicie kobiety z nadwagą

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
co to wg ciebie nadwaga? bo jesli panna wazy 60 przy 175 a chcialabym 58 to lubimy, bo to nie jest nadwaga. Ale jesli ta sama laska ma 160 cm wzrostu to nie lubie, bo to gruba baba.

Gość gość
nie, jak kobieta żre, to tłumi inne uczucia, grubiaństwo nie jest kobiece

Gość Maec
Bardzo nieszczegółowe pytanie ;) Nie skreślam pań za nadwagę (chyba, że NAPRAWDĘ przesadną) i niektóre zyskują do pewnego stopnia dodatkowe kilogramy na sposób jak najbardziej atrakcyjny. Co nie znaczy, że lubię kobiety za samą nadwagę, a żeby naprawdę zwrócić uwagę na fizyczne plusy panny zwykle muszę ją poznać i chociaż polubić.

Gość prawictwo pospolite128
nie , wolę szczupłe

Gość gość
Pytanie jest precyzyjne. Chodzi o stan gdy wskaźnik BMI wskazuje na nadwagę

Gość gość
Ile masz nadwagi?

Gość gość
A w którym miejscu masz tłuszczyk?

Gość Maec
1) Wskaźnik BMI może wskazywać na nadwagę z różnicą pół punkta, lub piętnastu punktów. 2) Panie nie "tyją" w ten sam sposób. 3) Wielu panów wbrew opinii rozgoryczonych pań nie ma tylko jednopłaszczyznowego i jednorazowego postrzegania atrakcyjności fizycznej.

Gość gość
A ja uwielbiam pokrywać baleron kremem :P ;) W środku i na zewnątrz :)

Gość gość
Faceci wolą kobiety z brodą...

Gość gość
nie

Gość gość
Hiszpan, hotdogging albo anal z tłuściutką = love. Poza tym panie pulchne są zwykle bardziej dzikie i spolaryzowane w łóżku, albo zejdą do zupełnej perwersji i zeszmacą się, albo są całkiem dominujące i dzikie... Dość pozytywny aspekt myślę ;)

Gość gość
Up bo się zastanawiam czy naprawdę wszyscy panowie tylko wieszaki lubią (nie autor/ka).

nie wszyscy . Fetyszysci lubią otyłe

Up bo się zastanawiam czy naprawdę wszyscy panowie tylko wieszaki lubią (nie autor/ka). x nie wieszaki, A SZCZUPŁE, grubasie

Gość gość
Haha, mój kolega jest do tego stopnia uprzedzony do kobiet z nadwagą, że jak tylko widzi taka, co ma nawet 1 kg nadwagi to ona jest u niego skreślona. On się brzydzi takich kobiet. Nigdy by się z żadną z nich nie związał.

Gość gość
Nie cierpię grubych loch.

Gość gość
Większość facetów lubi zdrowe, szczupłe laski. Ale oczywiście dla grubasów kobiety dzielą się na kształtne laski ze "zdrową" figurą i kobiecymi kształtami (czyli te z nadwagą) i wychudzone wieszaki. :D Normalny człowiek wie, że jest jeszcze coś pomiędzy grubasami a anorektyczkami.

Gość Maec
Nie skreślam, zwłaszcza, że to wciąż tylko liczba, a ona nie definiuje ani osobowości ani fizycznej atrakcyjności. Kolega ma rację z istnieniem znacznej przestrzeni pomiędzy, z której jednak część i tak jest wykreślana jako "grube".

Gość gość
nadwaga nadwadze nierówna. 2kg nadwagi są okej ale na pewno nie 10 i więcej

bazienka zgadzam się .. Niewielka nadwaga jest w w pewnych przypadkach dopuszczalna ..

Gość gość
Dopuszczalna? Niewielka nadwaga jest często bardzo atrakcyjna. Podkreślam - niewielka.

Gość gruba dziolcha
nie jest fajnie byc tlusta i nie piszcie mitu, ze grubaski sa szalone w lozku bo tak nie jest. Jestem gruba, wlasciwie to juz nawet otyla i ostatnio gdy szlam do lozka z facetem nie rozebralam sie do konca do naga (mimo jego nalegan i solidnego zdziwienia) bo wstydzilam sie swojego sadla, cyckow i opony. No chocby mi koles serenady spiewal i wierszem mowil zem najpiekniejsza to ja nie potrafie sie odblokowac. Wniosek jest taki: trza sie za siebie wziac, schudnac bo i naczej czeka mnie smutne zycie kogos kto nie bedzie w stanie zyc w pelni i cieszyc sie w pelni.