Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem niekochany i niechciany nikt sie o mnie nie martwi

Polecane posty

Gość gość

Witam mam na imię Radek mam 19 lat od dawna męczy mnie to że nie jestem wogóle kochany, nie mam wogóle przyjaciół jestem miły i wogóle nikomu nic nie robie ale dlaczego ja zawsze musze cierpieć?, nawet mama nie wiem czy mnie kocha nawet nie pamiętam kiedy mnie ostatni raz przytuliła moze jak byłem mały nie rozmawia o moich problemach, zazdroszcze innym że mają takich wspaniałych rodziców co czekaja na nich w domu i sie o nich martwią o mnie nikt sie nie martwi nie mam przyjaciół nawet dziewczyny, ciągle chodze smutny i niechciany to jest okropne nawet niechce od nikogo pieniędzy wole żeby mnie ktos przytulił i powiedział że bedzie dobrze nikt mi nigdy jeszcze nie powiedział że mnie kocha dlaczego zawsze tacy ludzie jak ja muszą cierpiec? a inni chodzą na imprezy mają dziewczyny dobrze im sie powodzi nawet nie mam prawdziwego przyjaciela czuje sie okropnie pomózcie mi ;(

Gość gość
No to przytulamy wirtualnie.

współczuje chłopaku ale mam podobnie i nie wiem jak ci pomóc bo sam mam nie lepiej

Gość gość
wiesz jedyne, co mogę ci powiedzieć, to staraj się żyć dalej i nie myśleć o tym. Takie uczucie nie są dobre. Możesz też porozmawiać z mamą, powiedzieć, że ci źle, że jej potrzebujesz. To żaden wstyd, w końcu to najbliższa ci osoba. Ona sama z siebie tego nie zrobi, bo panuje głupi stereotyp, by synów wychowywać na twardych i silnych,bez prawa do słabości,emocji i uczuć. Jeśli chcesz poczuć się lepiej, pogadaj z mamą i powiedz jej to co tu.

Gość gość
coś ty nie powiem jej tego

Gość gość
gość coś ty nie powiem jej tego. x x no właśnie, no to masz problem. Ja tam uważam, że jak człowiekowi jest ciężko, to to żaden wstyd iść do najbliższej osoby i po prostu przytulić się i porozmawiać. Normalna rzecz i bardzo potrzebna we współczesnym świecie. Uspokaja, daje siłę na następne dni i pozwala radzić sobie w trudnych chwilach.

Gość gość
dlaczego? Ja chciałabym, żeby moje dzieci mówiły mi, gdy jest im źle.

Gość gość
nie, nigdy jej o tym nie powiedziałem wole mieć dziewczyne i jej to powiedziec soory ale nie powiem jej tego

Gość gość
Moje dzieci są dużo starsze od ciebie, nigdy bym ich nie wyśmiała, nawet jeśli ich problemy wydałyby mi się błache. Twoja mama myśli napewno tak samo. Kocha cię, choć może już często tego nie powtarza.

Gość gość
zazdroszcze im że są kochane jesteś napewno wspaniała matką

Gość gość
Radku zostaw jakiegoś maila, może ktoś z forum się odezwie. Tylko załóż sobie taki specjalny do kontaktów internetowych.

O masz... Jak będziesz smutny, to ciężko będzie znaleźć miłość. Co mam Ci chłopaku powiedzieć.... A siebie kochasz? Pokochalbys kogoś takiego jak Ty?

Gość gość
dziękuje wam za wsparcie :) jeżeli ktos chce to moge poznać jakąs fajna miła dziewczynę :)