Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hostessa

Agencja Human Pro sp. z o.o.

Polecane posty

Gość Hostessa

Witam, jestem ciekawa czy ktoś z was miał styczność z Agencją Human Pro która zajmuje się pośrednictwem pracy? Nigdzie nie mogę znaleźć opini na jej temat. Dwa tygodnie temu zostałam "zatrudniona" przez tą firmę, swoję pracę wykonałam niestety nadal nie doczekałam się umowy. Dzwoniłam już kilka razy twierdzą że wysłali niestety na moim mailu nic nie ma... Wiem że nie powinnam podejmować się roboty bez podpisania umowy, ale to była tylko promocja pewnego produktu więc jak by coś nie wypaliło to dużo nie stacę.

Gość gość
nie wydaje mi się żeby to była dobra agencja, kiedy się zatrudniałam, pani weryfikująca język poczuła się nieswojo z uwagi na moją o wiele lepszą znajomość języka (nie potrafiła poprawnie zadać pytania)i usłyszałam "dla pani pracy tu nie ma"...jeśli ważniejsza jest duma Pani niż moja wiedza i umiejętności, to jak będzie wyglądac pomoc kiedy któraś z pań będzie już na miejscu, aż strach pomyśleć, a wiem ze często jest potrzebna PROFESIONALNA porada lub pomoc ze strony agencji...a tu foch bo pani jest niedowartościowana ...:/